Închide meniul

Bombă pe piața transferurilor! Cristiano Ronaldo, curtat de echipa lui David Beckham

Alexandru Ivan Publicat: 9 octombrie 2022, 10:46

Bombă pe piața transferurilor! Cristiano Ronaldo, curtat de echipa lui David Beckham

Inter Miami, echipa lui David Beckham, pregătește o ofertă pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, într-un meci pentru Manchester United / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo, curtat de Inter Miami, echipa lui David Beckham

Inter Miami, echipa lui David Beckham din MLS, pregătește o ofertă pentru Cristiano Ronaldo. Starul portughez ar putea în sfârșit să plece de la Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Englezii de la The Sun notează că Ronaldo ar lua în calcul plecarea la echipa lui David Beckham după ce Erik ten Hag l-a ținut pe bancă în prima parte a sezonului la Manchester United.

Inter Miami, echipa lui David Beckham, pregătește o ofertă pentru Cristiano Ronaldo

Inter Miami ar fi pregătit o ofertă de 30 de milioane de euro ca să-l aducă pe Cristiano Ronaldo în MLS.

Reclamă

Prioritatea starului portughez este să-și găsească o echipă în Europa, alături de care să lupte în UEFA Champions League.

Cu toate acestea, Ronaldo și-ar dori cel mai mult să plece de la United, motiv pentru care ar putea să accepte o mutare la Inter Miami în ianuarie.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, ratare monumentală în Europa League!

Cristiano Ronaldo a avut o ratare monumentală în Europa League. Starul lui Manchester United a șutat în bară din câțiva metri, pe finalul partidei cu Omonia Nicosia, scor 3-2.

CR7 a fost servit cu o pasă în fața porții de Diogo Dalot și părea că va îndeplini o simplă formalitate. Goalkeeper-ul Omoniei era ieșit din cadrul porții, iar misiunea lui Cristiano se anunța și mai ușoară. Din păcate pentru United, execuția lui Ronaldo a fost modestă.

Șutul lusitanului s-a dus în bară, spre dezamăgirea uriașă a jucătorului cu 5 Baloane de Aur. Cristiano Ronaldo a gesticulat furios din brațe, complet debusolat.

Reclamă 4 / 0/3

Antonio Cassano l-a făcut praf pe Cristiano Ronaldo și i-a transmis să se retragă

Antonio Cassano, unul dintre cei mai cunoscuți contestatari ai lui Cristiano, i-a recomandat atacantului cu 5 Baloane de Aur să agațe ghetele în cui.

„Am un respect enorm pentru Ronaldo, dar ca fotbalist nu îmi place. Messi este ca Maradona, iar când vorbim despre sacrificii, trebuie să ne amintim că Leo a plecat din Argentina la 14 ani, depășind multe probleme fizice. A stat 4 ani la Barcelona singur, acelea sunt sacrificii.

Un tip precum Cristiano trebuie să se iubească foarte mult. Dacă nu mai poți, trebuie să te retragi. Este o regulă în toate sporturile. A câștigat tot, a fost un fenomen, a câștigat o grămadă de bani, iar acum nu mai e titular la Manchester United. Lasă-te! S-a terminat!”, a declarat Antonio Cassano, potrivit AS.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
Diverse • 16 mart., 14:11
FOTO
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”