Închide meniul

„Cristiano Ronaldo este cel mai arogant om!”. Starul portughez, făcut praf de mama copilului căruia i-a spart un telefon. Ce discuţie au purtat

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2022, 10:46

„Cristiano Ronaldo este cel mai arogant om!. Starul portughez, făcut praf de mama copilului căruia i-a spart un telefon. Ce discuţie au purtat

"Cristiano Ronaldo este cel mai arogant om!". Starul portughez, făcut praf de mama copilului căruia i-a spart un telefon

Cristiano Ronaldo a primit critici dure / Colaj Profimedia/Mirror

Cristiano Ronaldo a fost în centrul unui scandal uriaş în luna aprilie, când i-a spart telefonului unui copil care suferă de autism. Incidentul a avut loc la finalul meciului Everton – Manchester United 1-0. Mama puştiului de 14 ani a dezvăluit că a fost sunată de lusitan şi asigur: „Cristiano Ronaldo este cel mai arogant om!”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 a încercat să îşi îndrepte greşeala şi şi-a prezentat scuze public. A încercat să se întâlnească cu copilul, dar familia acestuia a refuzat. Mama lui a fost sunată atât de agentul starului portughez, cât şi de deţinătorul a cinci Baloane de Aur. E de neînduplecat şi vrea să îşi caute dreptatea în instanţă.

„Cristiano Ronaldo este cel mai arogant om!”. Atacantul lui Manchester United, atacat dur după ce a spart telefonul unui copil

Sarah Kelly a povestit, pentru jurnaliştii de la mirror.co.uk, că la o zi după incident a fost sunat de un bărbat care i s-a prezentat Sergio şi care i-a făcut oferta ca fiul ei să se întâlnească cu Ronaldo. În momentul în care aceasta a refuzat, i s-ar fi spus: „Ştii cine e Ronaldo?”.

Desigur că da (n.r. că ştie cine este Ronaldo), iar răspunsul este nu. Am închis și tremuram și plângeam. M-am simțit intimidată. Cum îndrăznesc ei?„, a precizat femeia în vârstă de 37 de ani, care a fost sunată după de Cristiano.

M-a întrebat dacă aș vrea să-i cunosc familia. Mi-a spus: ‘Nu sunt un tată rău!’. I-am zis: ‘Nu am spus niciodată că eşti un tată rău!’

Reclamă

Mi-a tot spus Jack şi nici măcar nu ştia numele meu. I-am spus: ‘Mă numesc Sarah’. A răpuns: ‘Oh, Sarah, îmi pare rău’„, a dezvăluit mama băiatului.

Discuţia ar fi durat mai multe minute şi s-a „aprins” în momentul în care Cristiano Ronaldo a amintit de starea de sănătate a micului fan al lui Everton.

‘Știu că băiatul are probleme’, mi-a spus el. I-am zis: ‘Nu are nicio problemă, are o dizabilitate. Tu eşti cel cu problema!’. Atunci a spus că nu vrea să apară în presă sau în instanţă. A precizat că are o echipă de avocaţi bună, că va câştiga şi că se va lupta până la capăt cu mine„, a mai precizat Sarah.

Reclamă 4 / 0/3

Femeia a anunţat că intenţionează să ia măsurile legale împotriva lui Cristiano Ronaldo şi a lui Manchester United. „Vreau să se facă dreptate, să fie tras la răspundere pentru ce a făcut. Cristiano Ronaldo e cel mai arogant om„, a răbufnit mama copilului.

Scuzele lui CR7

La câteva ore după finalul duelului, Ronaldo și-a cerut scuze pentru gestul său nepotrivit și l-a invitat pe suporterul respectiv la un meci pe Old Trafford.

Niciodată nu este ușor să te confrunți cu emoțiile în momentele dificile precum cel în care ne aflăm acum. În orice caz, întotdeauna trebuie să fim respectuoși, răbdători și să oferim un exemplu pentru toți tinerii care iubesc acest joc frumos.

Vreau să îmi cer scuze pentru ieșirea mea nervoasă și, dacă este posibil, aș vrea să-l invit pe acest suporter să urmărească un meci pe Old Trafford, ca un gest de fair-play și sportivitate”, a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Instagram.

Imaginile cu gestul lui CR7 au făcut rapid înconjurul lumii, iar Poliția din Merseyside s-a sesizat și a deschis o anchetă. Ulterior, atacantul lui Manchester United și-a cerut scuze pentru gestul său, însă valurile de critici au continuat să apară.

Decizia lui Manchester United, după ce Cristiano Ronaldo a dat de pământ cu telefonul unui copil

Manchester United n-a oferit vreo reacție oficială după incidentul uluitor de pe Goodison Park, însă presa din Anglia a aflat poziția conducătorilor de pe Old Trafford. Potrivit The Sun, oficialii „diavolilor” sunt mulțumiți cu scuzele prezentate de Cristiano Ronaldo în mediul online și nu vor lua vreo măsură împotriva internaționalului de 37 de ani.

Autoritățile din Merseyside nu sunt însă de aceeași părere și au pornit o investigație în acest sens.

Reclamă

Putem confirma că în prezent cooperăm cu Manchester United FC și Everton FC ca urmare a informațiilor legate despre un presupus atac la meciul de fotbal Everton – Manchester United, disputat pe 9 aprilie, pe Goodison Park.

În timp ce jucătorii părăseau terenul, în jurul ore 2.30 PM, a fost raportat faptul că un băiat a fost agresat de un jucător al echipei adverse. Va fi deschisă o anchetă. Ofițerii lucreză acum cu Everton FC pentru a revedea imaginile surprinse pe camerele de supraveghere și le adresează întrebări detaliate martorilor pentru a stabili dacă a avut loc sau nu o ofensă”, au transmis autoritățile din Merseyside, potrivit Liverpool Echo.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și