Închide meniul

Decizia luată de Cristiano Ronaldo după venirea lui Casemiro la Manchester United! Ce i-a anunţat pe conducătorii clubului înaintea derby-ului cu Liverpool

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 august 2022, 20:21

Decizia luată de Cristiano Ronaldo după venirea lui Casemiro la Manchester United! Ce i-a anunţat pe conducătorii clubului înaintea derby-ului cu Liverpool

Cristiano Ronaldo şi-ar fi dat acordul pentru transferul la Napoli

Cristiano Ronaldo, înaintea unui meci pentru Manchester United / Profimedia

Cristiano Ronaldo (37 de ani) s-a decis după venirea lui Casemiro la Manchester United. Chiar dacă îşi dorea cu orice preţ să plece de pe Old Trafford, transferul stelar făcut de şefii clubului l-au făcut să se răzgândească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CR7 va juca din nou alături de mijlocaşul brazilian, cu care a sărbătorit titlul din La Liga din 2017. Cei doi au ridicat împreună şi trofeele UEFA Champions League din 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Decizia luată de Cristiano Ronaldo după venirea lui Casemiro la Manchester United

Expertul pe fotbalul portughez, Pedro Almeida, a făcut anunţul aşteptat de fanii lui United. Acesta asigură că Cristiano a acceptat să rămână la Manchester şi în acest sezon.

Cristiano va rămâne la Manchester United. Venirea lui Casemiro a fost importantă în luarea deciziei. Aceasta este informaţia!„, a scris Pedro Almeida pe contul său de Twitter.

Reclamă

S-a tot vorbit de o plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United, în această vară, acesta fiind nemulţumit de faptul că nu va putea evolua în Champions League. „Diavolii” au avut un start dezastruos de sezon, fiind învinşi clar în primele două runde din Premier League.

Cristiano Ronaldo a avut o reacţie clară pe Instagram, mărturisind faptul că au existat numeroase zvonuri nefondate în această perioadă de mercato. Totodată, starul portughez a declarat că totul va fi clarificat hiar de el, prin intermediul unui interviu, ce va fi publicat în câteva săptămâni.

Se va ști adevărul când voi da un interviu, peste câteva săptămâni. Presa spune doar minciuni. Am o agendă și din 100 de știri pe care mi le-am notat în ultimele luni, doar cinci au fost corecte. Imaginează-ți cum stau lucrurile”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

În condiţiile date, e aşteptat ca CR7 să fie titular mâine, pe Old Trafford, în derby-ul Manchester United – Liverpool. Şi Casemiro ar putea să îşi facă apariţia, în premieră, în tricoul „diavolilor”.

Casemiro a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid

Casemiro (30 de ani) a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid. Anuţul oficial a fost făcut de oficialii trupei de pe Santiago Bernabeu. Mijlocaşul îi părăseşte pe „galactici” după şapte ani.

Manchester United îşi va întări echipa cu un mijlocaş care a câştigat 18 trofee alături de Real Madrid. „Diavolii” au un început dezastruos de sezon, având două înfrângeri în primele două etape din Premier League.

Real Madrid a transmis un mesaj de mulţumire pentru Casemiro, prin care anunţă şi despărţirea acestuia de club. Mijlocaşul a fost adus în ianuarie 2013, de la Castilla, pe când avea doar 20 de ani, iar de atunci a scris istorie alături de echipa din capitala Spaniei.

60 de milioane de euro este suma pe care ar urma să o încaseze cea mai titrată echipă din Europa. La această sumă se pot adăuga alte 10 milioane de euro sub formă de bonusuri. Salariul lui Casemiro, pde pe Old Trafford, este unul fabulos: 16.6 milioane de euro!

Real Madrid s-a despărţit de Casemiro

Real Madrid şi Manchester United au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Carlos Henrique Casemiro. Real Madrid îşi exprimă recunoştinţa şi afecţiunea pentru Casemiro, un jucător care este deja o legendă a clubului.

De când a venit în ianuarie 2013 de la Castilla, la vârsta de 20 de ani, Casemiro a fost unul dintre cei importanţi jucători într-una dintre cele mai de succes etape din istoria noastră. În perioada în care a apărat tricoul şi terenul echipei Real Madrid, acesta a câştigat 18 trofee: cinci Ligi ale Campionilor, trei Campionate Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, trei titluri de campion, o Cupă a Spaniei şi trei Supercupe ale Spaniei. Pe plan personal, acesta a fost numit cel mai bun jucător în Supercupa Europei desfăşurată la Helsinki, în acest an, şi a fost nominalizat la Balonul de Aur în 2022.

Reclamă

Un jucător exemplar, care a dat totul pentru Real Madrid. Echipa este şi va fi mereu casa lui, şi îi dorim lui şi familiei sale mult noroc în noua etapă a vieţii sale„, a fost anunţul postat de Real Madrid, pe pagina oficială.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și