Închide meniul

Decizii radicale în Premier League, după erorile de arbitraj de la ultimele meciuri. Anunțul făcut de englezi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2023, 16:52

Decizii radicale în Premier League, după erorile de arbitraj de la ultimele meciuri. Anunțul făcut de englezi

Howard Webb, întâlniri cu Arsenal și Brighton, după erorile de arbitraj

Thomas Partey (Arsenal) și Ivan Toney (Brentford), în timpul meciului Arsenal - Brentford, din Premier League / Profimedia

Şeful arbitrilor din Premier League, Howard Webb, a solicitat întâlniri cu oficialii cluburilor Arsenal şi Brighton pentru a explica erorile flagrante comise în meciurile din weekend, transmite Reuters, citat de Agerpres. De asemenea, un arbitru asistent video a fost reținut de la delegări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un comunicat al Professional Game Match Officials Limited (PGMOL), emis duminică, a confirmat că Webb a contactat cluburile Arsenal şi Brighton pentru a recunoaşte şi a explica greşelile făcute în meciurile lor de sâmbătă.

Howard Webb, întâlniri cu Arsenal și Brighton, după erorile de arbitraj

Arbitrul asistent video (VAR), Lee Mason, nu a reuşit să verifice un ofsaid la faza premergătoare din care Ivan Toney a marcat pentru Brentford în meciul cu Arsenal (1-1), în timp ce lui Brighton i-a fost anulat un gol marcat de Pervis Estupinan, din cauză că liniile au fost trasate greşit de arbitrul asistent video John Brooks (1-1).

Delegările de arbitri pentru următoarea etapă vor avea loc marţi la prânz, o practică uzuală când sunt programate meciuri în ziua de luni. John Brooks a fost reţinut pentru delegări la două meciuri în Premier League, după ce a anulat în mod greşit golul marcat de Brighton în partida cu Crystal Palace

PGMOL nu a comentat faptul dacă Lee Mason va fi delegat la un meci din viitoarea etapă, după ce la începutul sezonului nu a fost selectat la următorul joc din cauza unei erori mari făcute în 3 septembrie, când a anulat un gol al lui Newcastle în meciul de acasă cu Crystal Palace.

Reclamă

Probleme cu arbitrajul în Premier League

Webb consideră că scopul întâlnirii de marţi este acela de a identifica problemele din weekend, a reflecta asupra lor, a le revizui şi de a merge înainte. El este dornic să se asigure că oficialii au sprijinul şi antrenamentul corect, iar sistemul VAR are deja asistenţă dedicată de la un fost antrenor în liga de rugby, Phil Bentham.

Pe de altă parte, fostul şef al arbitrilor englezi, Keith Kackett, a declarat luni la BBC că acele erori au fost lamentabile: ”Nu este pentru prima oară când avem aceste probleme de la introducerea VAR. Eu cred că, în Howard Webb, noi avem persoana care va acţiona să redreseze situaţia asta. Cred că trebuie să fie debarcaţi unii dintre indivizii aşezaţi în scaunul VAR pentru că nu sunt capabili sau suficient de buni pentru a face treaba, deoarece nu oferă precizie”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și