Închide meniul
VIDEO

Edouard Mendy a „îngropat-o” pe Chelsea! Gafă incredibilă a portarului în meciul cu Leeds. Ce a putut să facă

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 august 2022, 17:02

Edouard Mendy a „îngropat-o pe Chelsea! Gafă incredibilă a portarului în meciul cu Leeds. Ce a putut să facă

Edouard Mendy a comis o gafă uriașă în Leeds - Chelsea

Edouard Mendy, în meciul disputat de Chelsea pe terenul lui Leeds

Edouard Mendy a „îngropat-o” pe Chelsea în meciul cu Leeds, din etapa a 3-a din Premier League. Portarul senegalez i-a pus pe tavă golul lui Brenden Aaronson, în prima repriză a partidei de pe Elland Road.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mendy a comis o gafă incredibilă în meciul dintre Leeds și Chelsea, în urma căreia gazdele au deschis scorul.

Edouard Mendy a „îngropat-o” pe Chelsea! Gafă incredibilă a portarului în meciul cu Leeds

În minutul 33, portarul „albaștrilor” a primit o pasă înapoi, în propriul careu, și a încercat să-l dribleze pe Brenden Aaronson, mijlocașul american al lui Leeds. Mendy s-a blocat în momentul în care adversarul a venit spre el și a fost deposedat ușor. Aaronson a îndeplinit apoi o simplă formalitate, împingând mingea în poarta rămasă goală.

VEZI AICI VIDEO CU GAFA LUI MENDY

Leeds și-a dublat avantajul 4 minute mai târziu, când Rodrigo a reluat cu capul în plasă o centrare expediată ideal de Jack Harrison.

Reclamă

Edouard Mendy a fost adus de Chelsea în 2020, de la Rennes, și a devenit titularul incontestabil din poarta londonezilor. Conducătorii de pe Stamford Bridge l-au transferat pe Mendy tocmai pentru a-l înlocui pe Kepa Arrizabalaga, care a comis o serie chinuitoare de greșeli.

Ajuns la 30 de ani, Edouard Mendy este cotat la 32 de milioane de euro de transfermarkt.com.

Pierre Emerick Aubameyang, tot mai aproape de transferul la Chelsea

Pierre Emerick Aubameyang este aproape de o despărţire de Barcelona, iar trupa interesată de serviciile sale este Chelsea. Oficialii formaţiei de pe Stamford Bridge au făcut o ofertă de 19 milioane de euro clubului catalan pentru atacantul gabonez.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona este aproape să-l vândă pe Aubameyang, după ce în această vară l-a transferat pe Robert Lewandowski, un alt atacant de calibru. Catalanii poartă discuţii cu oficialii lui Chelsea, echipă care l-a cedat în această vară pe Romelu Lukaku, sub formă de îmrpumut, la Inter.

Aubameyang este curtat insistent de Chelsea, iar cele două parţi se pare că s-au înţeles, anunţă jurnaliştii spanioli de la sport.es. Totuși, Barcelona încă nu şi-a dat acceptul pentru ca mutarea să se concretizeze, catalanii ţintind să obţină 30 de milioane în schimbul gabonezului.

Chelsea l-ar atrage pe Aubameyang cu un salariu mai mare decât cel pe care îl câştigă în prezent la Barcelona. Gabonezul ar urma să încaseze dublu faţă de cât câştigă pe Camp Nou, anunţă sursa citată mai sus.

La rândul său, expertul în mercato, Fabrizio Romano, a confirmat faptul că negocierile dintre Chelsea şi Pierre Emerick Aubameyang sunt avansate.

Aubameyang a fost transferat de Barcelona gratis, în ianuarie, la începutul acestui an. Atacantul a fost adus de la Arsenal, după ce a fost exclus de Mikel Arteta din lotul „tunarilor”, în urma unor abateri comportamentale. Într-o jumătate de sezon petrecută pe Camp Nou, „Auba” a bifat 24 de partide pentru catalani, marcând 13 goluri.

De-a lungul carierei, Aubameyang a evoluat pentru echipe precum AC Milan, Lille, Monaco, Saint – Etienne şi Borussia Dortmund.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și