Închide meniul

„Erik ten Hag să se pună în genunchi şi să-i ceară scuze!” Piers Morgan „a lovit” din nou! Ce a declarat „prietenul” lui Cristiano Ronaldo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 ianuarie 2023, 18:38

„Erik ten Hag să se pună în genunchi şi să-i ceară scuze! Piers Morgan „a lovit din nou! Ce a declarat „prietenul lui Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag, săgeţi către Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Erik ten Hag / Profimedia Images

Piers Morgan, „prietenul” lui Cristiano Ronaldo, a avut o nouă declaraţie tăioasă, de data aceasta la adresa lui Erik ten Hag. Jurnalistul britanic susţine că managerul lui Manchester United ar trebui să-i ceară scuze în genunchi starului lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a plecat cu scandal de la Manchester United, la finalul anului 2022. Totul a pornit de la interviul exploziv pe care atacantul de 37 de ani i l-a acordat lui Piers Morgan, în presa brtanică.

„Erik ten Hag să se pună în genunchi şi să-i ceară scuze!” Ce a declarat „prietenul” lui Cristiano Ronaldo, Piers Morgan

Manchester United se va confrunta cu Arsenal, în derby-ul următoarei runde din Premier League. În acest context, Piers Morgan a declarat că „diavolii” vor fi distruşi de trupa lui Mikel Arteta, iar acest fapt îl va determina pe Erik ten Hag să regrete plecarea lui Cristiano Ronaldo.

Ba mai mult, jurnalistul britanic a declarat că managerul trupei de pe Old Trafford ar trebui să-i ceară scuze în genunchi starului lusitan, care în cele din urmă a ajuns la Al-Nassr.

„Sunt sigur că Arsenal o va distruge pe Manchester United și îi va reaminti lui Ten Hag că nu a fost o idee grozavă să scape de cel mai bun fotbalist din istorie.

Reclamă

Și când Arsenal va fi campioană, iar Manchester United va încheia sub ea, sper ca Ten Hag să se pună în genunchi și să îi ceară scuze lui Ronaldo pentru lipsa de respect pe care i-a arătat-o”, a declarat Piers Morgan, conform presei din Anglia.

Cum arată „lista neagră” la Manchester United. Ce a decis Erik ten Hag

S-a aflat cum arată „lista neagră” la Manchester United. Plecarea lui Cristiano Ronaldo a fost doar începutul! Erik ten Hag ar fi anunţat conducerea care sunt cei şapte jucători de care îşi doreşte să scape.

Lista a fost făcută cunoscută la o zi după victoria uriaşă obţinută de Manchester United împotriva rivalilor de la Manchester City. „Diavolii” au obţinut un succes răsunător, scor 2-1. Bruno Fernandes şi Rashford au marcat golurile victoriei în ultimul sfert de oră.

Reclamă 4 / 0/3

Portivit jurnaliştilor britanici de la The Mirror, citaţi de as.com, cei şapte jucători care sunt aproape de o despărţire de United sunt: Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Fred, Donny van de Beek, Phil Jones, Scott McTominay şi Facundo Pellistri.

Maguire este cel ma important nume care ar putea părăsi, încă din startul acestui an, cea mai titrată echipă din Premier League. Fundaşul central în vârstă de 29 de ani a rămas fără banderolă şi a intrat în dizgraţia fanilor. În 2019, United i-a achitat 87 de milioane de euro lui Leicester pentru Maguire.

Ten Hag îşi doreşte întăriri în ofensivă şi vrea cel puţin un atacant de top. Harry Kane este jucătorul la care visează managerul „diavolilor”. Ultimele două transferuri făcute de United au costat o avere. Casemiro a fost adus de la Real Madrid pentru 70 de milioane de euro, în timp ce Antony a lăsat-o pe Ajax pentru 95 de milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute Vezi toate știrile
Citește și