Închide meniul

Erling Haaland a dezvăluit care este marele său defect: „Trebuie să îmi îmbunătăţesc asta!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 8:49

Erling Haaland a dezvăluit care este marele său defect: „Trebuie să îmi îmbunătăţesc asta!

Erling Haaland, în Liverpool - Manchester City

Erling Haaland, în Liverpool - Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a dezvăluit care este marele său defect. Haaland s-a transferat în această vară de la Borussia Dortmund la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland şi-a făcut autocritica într-un interviu acordat presei din Spania. Haaland spune că marele său defect este că ratează destul de des cu piciorul stâng, deşi este un golgheter incredibil. La Dortmund, Haaland a marcat 86 de goluri în cele 89 de meciuri jucate.

Erling Haaland a ratat incredibil cu piciorul stâng în Supercupa Angliei, pierdută de Manchester City în faţa celor de la Liverpool.

Erling Haaland a dezvăluit care este marele său defect

Ratez tot timpul cu piciorul stâng. Trebuie să îmi îmbunătățesc toate execuțiile, cu piciorul stâng, cu piciorul drept, cu capul. Sunt atât de multe lucruri ce trebuie îmbunătățite”, a declarat Erling Haaland pentru cei AS.com.

Haaland a vorbit şi despre Pep Guardiola, antrenorul său de la Manchester City.

Reclamă

La City este presiune, dar eu ies pe teren și încerc să mă bucur de meci. Pep Guardiola este foarte exigent cu ce trebuie să facem și vrea să dăm sută la sută pe teren. Nu contează dacă este doar o alergare, trebuie să dăm sută la sută, la fel ca într-un meci. Joci așa cum te antrenezi, este simplu”, a mai spus starul norvegian.

Erling Haaland, convins că se poate adapta la Manchester City

Erling Haaland are încredere că se poate impune la Manchester City. Atacantul norvegian a avut o evoluţie modestă în primul meci oficial al „cetăţenilor”, Supercupa Angliei, pierdută în faţa lui Liverpool.

Erling Haaland a fost transferat în această vară de Manchester City. Campioana din Premier League i-a plătit Borussie Dortmund, în schimbul norvegianului, suma de 75 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Te judecă în fiecare săptămână pentru ceea ce faci pe teren şi trebuie să dai tot ce ai mai bun. Pentru mine, ca atacant, este ceva ce nu mă stresează pentru că, dacă te preocupă prea mult, poţi sfârşi prin a face lucruri pe care nu le vrei„, a declarat Erling Haaland, citat de Marca.

Erling Haaland a dezvăluit echipa pe care abia așteaptă s-o „distrugă” în Anglia!

Erling Haaland a fost cumpărat de Manchester City de la Borussia Dortmund în această vară. Campioana Angliei a activat clauza din contractul atacantului norvegian, în valoare de 60 de milioane de euro.

Erling Haaland așteaptă cu mult entuziasm debutul noului sezon din Anglia. Uriașul atacant de 21 de ani este pregătit să scuture plasele echipelor din Premier League și și-a ales deja o „victimă” preferată: Manchester United.

Haaland a fost prezentat oficial la Manchester City în fața a mii de fani. În timpul evenimentului special, internaționalul nordic a fost întrebat care este echipa pe care abia așteaptă s-o întâlnească în noul sezon.

Erling Haaland a început să râdă, ezitând să ofere un răspuns din prima. În cele din urmă, norvegianul a scos pe gură cuvintele care i-au făcut să exulte pe fanii lui City:

„Nu îmi place să spun asta, dar… Manchester United!”, a spus Erling Haaland.

Reclamă
Recomandări
  • Erling Haaland a dezvăluit care este marele său defect
  • Haaland s-a transferat de la Dortmund la City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și