Închide meniul

Erling Haaland a egalat un record istoric în Premier League! Atacantul lui Manchester City i-a egalat pe Alan Shearer și Andy Cole

Sebastian Cristian Publicat: 30 aprilie 2023, 19:14

Erling Haaland a egalat un record istoric în Premier League! Atacantul lui Manchester City i-a egalat pe Alan Shearer și Andy Cole

Erling Haaland a egalat un record istoric în Premier League

Foto: Profimedia

  • Erling Haaland a egalat un record istoric în Premier League
  • Atacantul lui Manchester City i-a egalat pe Alan Shearer și Andy Cole

Erling Haaland a egalat un record istoric în Premier League! Atacantul lui Manchester City i-a egalat pe Alan Shearer și Andy Cole, după ce a reușit să înscrie și în poarta celor de la Fulham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a câștigat meciul, scor 2-1 și a devenit noul lider din Premier League. Grație golului înscris, novergianul a ajuns la 34 de goluri marcate în acest sezon, în campionatul Angliei. Acesta este recordul pentru cele mai multe goluri într-un singur sezon de Premier League, deținut de Alan Shearer și Andy Cole.

Erling Haaland a egalat un record istoric în Premier League! Atacantul lui Manchester City i-a egalat pe Alan Shearer și Andy Cole

Andy Cole reușea această performanță în sezonul 1993-1994, atunci când evolua pentru Newcastle, în timp ce Alan Shearer înscria 34 de goluri pentru Blackburn Rovers, în sezonul 1994-1995.

Reclamă

Erling Haaland este doar al treilea fotbalist care reușește această performanță, însă superstarul lui Manchester City mai are la dispozițe încă 6 meciuri din actuala ediție de campionat pentru a depăși acest record.

„Cetățenii” lui Pep Guardiola au preluat șefia clasamentului în Premier League, după victoria cu Fulham. City are 76 de puncte, după 32 de meciuri jucate, în timp ce Arsenal are 75, după 33 de meciuri disputate.

Reclamă

Erling Haaland, dietă de 6.000 de calorii în fiecare zi! Ce mănâncă „Terminatorul” lui Manchester City

Erling Haaland, dietă de 6.000 de calorii în fiecare zi! Atacantul norvegian are parte de un sezon extraordinar la Manchester City, motiv pentru care britanicii i-au pus porecla „Terminatorul”.

Erling Haaland a fost transferat în vara lui 2022 de la Borussia Dortmund, iar mutarea s-a dovedit a fi una excelentă pentru echipa condusă de Pep Guardiola.

Norvegianul a reușit să înscrie până acum 49 de goluri pentru „cetățeni”, în acest sezon, în toate competițiile. Jurnaliștii britanici s-au interesat în detaliu despre dieta care-l ajută pe Haaland să fie la cel mai înalt nivel.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul lui City mănâncă zilnic 6.000 de calori, el incluzând de fiecare dată anumite tipuri de mâncare în alimentația sa. Concret, „Terminatorul” mănâncă lasagna făcută de tatăl său înainte de fiecare meci de pe teren propriu al echipei sale.

Mai mult decât atât, pentru a fi sigur că ajunge la numărul de calorii, inima și ficatul de vită nu lipsesc din alimentația acestuia. Atunci când vine vorba de băuturi, Erling Haaland consumă smoothie făcut din lapte și varză, pe care îl numește „poțiune magică”, precizează cei de la The Sun.

De asemenea, un bucătar personal se ocupă în detaliu de alimentația norvegianului, iar meniul este inspirat de la Cristiano Ronaldo, peștele și legumele fierte fiind și ele nelipsite.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu