Închide meniul

Erling Haaland, chemat să joace la altă echipă în timpul Cupei Mondiale! Oferta incredibilă primită de Manchester City

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 noiembrie 2022, 19:02

Erling Haaland, chemat să joace la altă echipă în timpul Cupei Mondiale! Oferta incredibilă primită de Manchester City

Erling Haaland a doborât recordul de goluri din Premier League

Erling Haaland a atins o bornă uriaşă în tricoul lui Manchester City / Profimedia

Erling Haaland este chemat să joace la altă echipă, în timpul Cupei Mondiale din Qatar. Naționala Norvegiei a ratat calificarea la turneul final care începe duminică, motiv pentru care starul lui Manchester City va fi liber aproximativ o lună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ashton United, o echipă din Liga a 7-a engleză, vrea să profite din plin de vacanța lui Haaland. Micuțul club a trimis o scrisoare incredibilă pe adresa lui Manchester City, pentru a-l împrumuta pe atacantul de 22 de ani timp de 28 de zile, pe perioada Mondialului.

Erling Haaland, chemat să joace la altă echipă în timpul Cupei Mondiale din Qatar

Mai în glumă, mai în serios, oficialii lui Ashton United speră că City va accepta propunerea, pentru ca Erling Haaland „să rămână în formă” în timpul pauzei din Premier League.

„Totul are sens. City nu joacă, iar noi vrem să ajutăm prin a-l ține pe Erling în formă. Este mai bine decât să joace golf timp de 6 săptămâni. Considerăm că s-ar potrivi excelent în echipa noastră, s-ar adapta foarte bine la dinamica nostră”, a anunțat Michael Clegg, managerul lui Ashton United, potrivit Sport Bible.

Reclamă

Anunțul fabulos s-a viralizat imediat în presa internațională, iar site-ul clubului a picat din cauza numărului uriaș de cititori.

Ashton United se află pe locul 11 în Northern Premier League Premier Division, cu 23 de goluri marcate în întregul sezon. Același număr de goluri l-a reușit și Erling Haaland la City, din momentul transferului de la Borussia Dortmund.

Evident, șansele ca Manchester City să accepte o asemenea ofertă sunt inexistente, însă curajul și dorința lui Ashton United au fost lăudate în presa din Anglia.

Reclamă 4 / 0/3

Cupa Mondială din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie 2022, iar toate meciurile vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Manchester City va mai juca abia pe 20 decembrie, împotriva lui Liverpool, în optimile Cupei Ligii Angliei. Echipa lui Pep Guardiola va relua meciurile din Premier League pe 28 decembrie, pe terenul lui Leeds.

Erling Haaland l-a depășit pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume

Erling Haaland l-a detronat pe Kylian Mbappe în topul celor mai bine cotați jucători din lume. Site-ul de specialitate transfermarkt.com a actualizat TOP 10, iar noile rezultate sunt de-a dreptul spectaculoase. În clasamentul respectiv se află 9 jucători de până în 23 de ani. La 29 de ani, Harry Kane este singurul din ierarhie care se abate de la „regulă”.

Perioada de dominație a lui Kylian Mbappe în vârful clasamentului celor mai bine cotați jucători a ajuns la final. Starul lui PSG a fost depășit în ierarhie de Erling Haaland, „mașinăria de goluri” de la Manchester City.

Haaland este cotat la 170 de milioane de euro de transfermarkt.com, în timp ce Mbappe a stagnat la 160 milioane de euro. Pe locul 3 se află Vinicius Jr, de la Real Madrid, cu o cotă de 120 milioane de euro.

Erling Haaland continuă să facă furori la City. De când a semnat cu campioana Angliei în vară, starul norvegian a marcat 22 de goluri în 16 meciuri, devenind o adevărată sperietoare pentru orice defensivă din Premier League sau Champions League.

Cum arată TOP 10 al celor mai bine cotați jucători din lume:

Reclamă

1. Erling Haaland (22 de ani) – Manchester City – 170 mil. euro
2. Kylian Mbappe (23 de ani) – PSG – 160 mil. euro
3. Vinicius Jr (22 de ani) – Real Madrid – 120 mil. euro
4. Phil Foden (22 de ani) – Manchester City- 110 mil. euro
5. Pedri (19 ani) – Barcelona – 90 mil. euro
6. Jude Bellingham (19 ani) – Borussia Dortmund – 90 mil. euro
7. Bukayo Saka (21 de ani) – Arsenal – 90 mil. euro
8. Harry Kane (29 de ani) – Tottenham – 90 mil. euro
9. Dusan Vlahovic (22 de ani) – Juventus – 85 mil. euro
10. Jamal Musiala (19 ani) – Bayern Munchen – 80 mil. euro

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și