Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland, ratare incredibilă în Liverpool – Manchester City 3-1. Darwin Nunez, debut perfect pentru „cormorani” în Supercupa Angliei

Viviana Moraru Publicat: 30 iulie 2022, 21:58

Erling Haaland, ratare incredibilă în Liverpool – Manchester City 3-1. Darwin Nunez, debut perfect pentru „cormorani în Supercupa Angliei

Erling Haaland, în Liverpool - Manchester City

Erling Haaland, în Liverpool - Manchester City/ Profimedia

  • Erling Haaland, ratare incredibilă în Liverpool – Manchester City
  • Darwin Nunez a debutat cu gol pentru trupa lui Jurgen Klopp

Erling Haaland a avut o ratare incredibilă în Liverpool – Manchester City 3-1. De cealaltă parte, super-atacantul transferat de „cormorani” în această vară, Darwin Nunez, a avut un debut perfect, marcând în minutele de prelungiri ale meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a cucerit prima Supercupă, după 16 ani. Trupa lui Jurgen Klopp s-a impus în faţa campioanei Manchester City, cu scorul de 3-1, golurile fiind marcate de Trent Alexander-Arnold, Mohamed Salah şi Darwin Nunez.

Erling Haaland, ratare incredibilă în Liverpool – Manchester City

Erling Haaland a ratat incredibil în partida dintre Liverpool şi Manchester City. Atacantul ajuns în această vară pe Etihad a irosit o şansă imensă în minutele de prelungiri. Norvegianul a trimis balonul în bara transversală, din doar câţiva metri. Haaland ar fi putut profita de o respingere greşită a portarului „cormoranilor”.

Reclamă

Erling Haaland a bifat prima partidă ca titular pentru noua sa echipă. Manchester City şi-a asigurat serviciile norvegianului, transferându-l în această vară de la Borussia Dortmund, în schimbul a 75 de milioane de euro. Mai multe formaţii de top din Europa s-au luptat pentru semnătura lui Haaland, care în cele din urmă a acceptat să evolueze în Premier League, pentru un salariu de peste 3,3 milioane de euro pe lună.

Reclamă

Darwin Nunez, debut fulminant pentru Liverpool

Darwin Nunez a înscris la primul meci oficial pentru Liverpool. Atacantul uruguayan a marcat în minutul 90+4, după o lovitură de cap, din faţa porţii lui Ederson, după o centrare din partea lui Andy Robertson.

Darwin Nunez a fost introdus în minutul 59 de către Jurgen Klopp. Titular pe postul de atacant a evoluat Roberto Firmino, cel înlocuit de atacantul uruguayan.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez a avut o reacţie pe măsură, după prima reuşită într-o partidă oficială pentru Liverpool. Atacantul şi-a scos tricoul, bucurându-se alături de coechipierii săi. Ulterior, acesta a mers şi la Jurgen Klopp, pe care l-a îmbrăţişat.

Prima reacţie a lui Jurgen Klopp, după Liverpool – Manchester City 3-1

Jurgen Klopp a lăudat performanţa jucătorilor săi, din partida cu Manchester City, din Supercupa Angliei. Managerul „cormoranilor” susţine că formaţia de pe Anfield este pregătită de debutul în noul sezon de Premier League. Liverpool va întâlni Fulham, în prima etapă, programată sâmbătă, 6 august.

”Mi-a plăcut meciul enorm. Aproape toate meciurile cu City sunt foarte bune, nu câștigăm noi tot timpul, dar e foarte plăcut să urmărești meciurile.

Sunt mulțumit de modul în care am început meciul, apoi fiecare jucător intrat de pe bancă a făcut diferența. Jucătorii sunt pregătiți și asta e cel mai important.

Am jucat pase deștepte. Darwin Nunez a fost servit în situații periculoase, a profitat de spațiul pe care l-a avut și a marcat”, a declarat Jurgen Klopp, la finalul Supercupei Angliei, citat de BBC.

Ce transferuri au efectuat Liverpool şi Manchester City în această vară

Cel mai important transfer realizat de Liverpool în această vară a fost Darwin Nunez, pentru care oficialii de pe Anfield au plătit 100 de milioane. Atacantul deja şi-a făcut simţită prezenţa în echipa lui Jurgen Klopp, marcând patru goluri în ultimul amical, cu Leipzig. Totodată, „cormoranii” l-au mai adus pe Fabio Carvalho, de la Fulham, şi pe puştiul de 18 Calvin Ramsay, de la Aberdeen.

De cealaltă parte, Manchester City şi-a asigurat serviciile lui Erling Haaland, pentru care s-au luptat mai multe formaţii importante din Europa. Oficialii de pe Etihad l-au mai adus în această vară pe Kalvin Phillips, internaţional englez de 26 de ani, de la Leeds, pentru care au plătit peste 50 de milioane de euro.

Reclamă

În ceea ce priveşte plecările, Liverpool s-a despărţit în această vară de Sadio Mane, cumpărat de Bayern Munchen. Senegalezul a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din ultimii ani ai formaţiei lui Jurgen Klopp.

Manchester City s-a despărţit şi ea de jucători importanţi. Raheem Sterling a semnat cu Chelsea, iar Gabriel Jesus s-a alăturat lotului condus de Mikel Arteta, la Arsenal. Cei doi au împreună peste 150 de goluri marcate pe Etihad, pentru formaţia lui Pep Guardiola.

Pentru meciul din această seară, Jurgen Klopp nu se va putea baza pe doi dintre titulari. Diogo Jota şi portarul Allison Becker nu vor evolua contra lui Manchester City.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool