Închide meniul

Erling Haaland, „dublă” de vis în Burnley – Manchester City! Norvegianul a început în forţă noul sezon de Premier League

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2023, 22:54

Reclamă
Erling Haaland, „dublă de vis în Burnley – Manchester City! Norvegianul a început în forţă noul sezon de Premier League

Erling Haaland, "dublă" de vis în Burnley - Manchester City

Erling Haaland, în timpul unui meci la Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a reuşit „dublă” de vis în partida dintre Burnley şi Manchester City, din prima etapă a sezonului de Premier League. Golgheterul norvegian a avut nevoie de 185 de secunde pentru a-şi trece numele pe tabela de marcaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City debutează în noul sezon de Premier League pe terenul nou-promovatei de la Burnley. „Cetăţenii” sunt campioni en-titre în campionatul Angliei, câştigând ultimele trei titluri.

Erling Haaland, „dublă” de vis în Burnley – Manchester City

Erling Haaland a început în forţă noul sezon de Premier League şi a punctat încă din minutul trei al duelului de pe terenul lui Burnley.

Faza primului gol marcat de norvegian a pornit de la centrarea lui Kevin de Bruyne. Mingea a ajuns la Rodri care a recentrat spre Erling Haaland. Atacantul nu a ezitat şi a deschis scorul cu un şut bine plasat, din faţa porţii.

Ulterior, în minutul 36, Erling Haaland a marcat din nou. De această dată, Julian Alvarez i-a pasat norvegianului în interiorul careului, acesta a preluat, şi a şutat fără să stea pe gânduri spre poarta celor de la Burnley. Balonul s-a lovit de bara transversală, şi ulterior s-a oprit în plasa porţii lui Trafford.

Reclamă

După cele două goluri marcate lui Burnley, Erling Haaland a atins o bornă impresionantă. Golgheterul norvegian a ajuns la 99 de goluri marcate în cele cinci campionate de top din Europa. De asemenea, acesta a marcat împotriva a 35 de echipe, din 40, întâlnite în perioada în care a evoluat la Borussia Dortmund şi Manchester City, notează Opta.

Cotele la câștigarea noului sezon de Premier League

S-au aflat cotele la câștigarea noului sezon de Premier League. Manchester City, campioana en-titre, este favorită la caștigarea unui nou titlu în Anglia. „Cetățenii” luptă în noua stagiune pentru a-și trece în palmares cel de-al 10-lea titlu din istorie, și al patrulea consecutiv.

Reclamă 4 / 0/3

Bookmakerii o consideră favorită pe Manchester City și în acest sezon de Premier League. Trupa lui Pep Guardiola are o cotă de 1.80 pentru câștigarea unui nou titlu în Anglia.

Pe locul secund se clasează Arsenal, vicecampioana din sezonul trecut. Formația lui Mikel Arteta are o cotă de 6 pentru câștigarea primului titlu în Premier League, după o pauză de 12 ani.

Sezonul trecut, „tunarii” au fost lideri în Anglia în cea mai mare parte a sezonului, însă au pierdut primul loc pe final de sezon, în fața rivalilor de la Manchester City.

Liverpool, campioana din 2020, este cotată cu a treia șansă la câștigarea titlului în Premier League. „Cormoranii” au primit cota de 9 pentru a cuceri un nou titlu.

De cealaltă parte, Manchester United, echipa cu cele mai multe titluri din istoria Premier League, este cotată cu a patra șansă la câștigarea noului sezon, primind cota de 12 din partea bookmakerilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și