Închide meniul

Erling Haaland şi-a dezvăluit secretul cel mai de preţ. Cum a devenit, la 22 de ani, golgheter în Premier League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2023, 16:55

Erling Haaland şi-a dezvăluit secretul cel mai de preţ. Cum a devenit, la 22 de ani, golgheter în Premier League

Erling Haaland şi-a dezvăluit secretul cel mai de preţ

Erling Haaland, bucuria după un gol / Profimediaimages

Erling Haaland nu s-a ferit şi şi-a dezvăluit secretul cel mai de preţ. Atacantul lui Manchester City a recunoscut cum a ajuns să fie golgheterul la zi din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 17 meciuri jucate în campionatul Angliei, Haaland a reuşit să marcheze de 21 de ori. Principalul său urmăritor, Harry Kane, are „numai” 15 goluri. Cota starului lui Pep Guardiola a ajuns astfel la 170 de milioane de euro.

Erling Haaland şi-a dezvăluit secretul cel mai de preţ

Haaland a precizat, într-un interviu pentru publicaţia GQ, că meditaţia îl ajută să devină o „fiară” pe teren. Tânărul norvegian evită să stea pe reţelele sociale şi încearcă să nu gândească niciodată negativ.

Cred că este un lucru foarte bun să te relaxezi, să încerci să nu gândeşti prea mult. Pentru că stresul nu este bun pentru nimeni. Urăsc să fiu stresat şi încerc să nu fiu stresat.

Dar conceptul de meditaţie este să încerci să renunţi la acest tip de gânduri. Depinde de la individ la individ, dar pentru mine a funcţionat foarte bine.

Reclamă

Nu stau pe rețelele de socializare și citesc ştiri despre mine. Nu poți controla ce spun, ce gândesc și ce scriu oamenii despre tine. Deci nu pot face nimic în privința asta. Nu-mi pasă„, a declarat Erling Haaland pentru GQ, citat de thesun.co.uk.

Haaland a dezvăluit numele atacanţilor pe care i-a urmărit cu atenţie şi de la care s-a inspirat în drumul spre a deveni golgheterul Premier League.

De la Zlatan Ibrahimovic la Van Persie, la Jamie Vardy, la Sergio Aguero, la Lionel Messi. Au mai fost Alvaro Negredo, Edin Dzeko, Mario Balotelli.

Reclamă 4 / 0/3

Eu încerc să fac aceleaşi lucruri pe care le-am făcut de când aveam 13 ani, în oraşul meu natal. Fac exact aceleaşi sprinturi. Dacă vezi clipuri cu mine de atunci vei vedea fix acelaşi lucru.

Încerc să fiu ceva mai deștept, puțin mai ascuțit, să fiu înaintea celor împotriva cărora joc. Încerc să fiu puțin mai concentrat„, a precizat atacantul lui Pep Guardiola.

Kevin de Bruyne: „Erling Haaland poate să marcheze 800 de goluri!”

Kevin de Bruyne a avut un elogiu pentru Erling Haaland. Mijlocașul belgian l-a lăudat la scenă deschisă pe coechipierul său de la Manchester City. De Bruyne este convins că, dacă va continua să se pregătească la fel ca până acum, “cyborg-ul” norvegian va “ajunge la 800 de goluri” în carieră.

Erling Haaland marchează pe bandă rulantă în tricoul campioanei Angliei, iar Kevin de Bruyne este sigur că va continua pe această pantă fabuloasă.

Deja a marcat aproximativ 200 de goluri, probabil poate să ajungă la 600, 700 sau 800 dacă rămâne apt și continuă să facă lucrurile ca până acum. Erling este un atacant de cel mai înalt nivel”, a spus Kevin de Bruyne, citat de dailymail.co.uk.

Mbappe şi Haaland vin după un an excelent, cu multe reuşite. Francezul a marcat 55 de goluri în 55 de meciuri, iar norvegianul şi-a trecut în cont 42 de reuşite în 40 de partide.

O rivalitate între mine şi Kylian Mbappe cum a fost cea dintre Messi şi Ronaldo? Poate fi un lucru pozitiv, Messi şi Ronaldo s-au ridicat unul pe celălalt, a fost rivalitatea dintre Barcelona şi Real Madrid, una perfectă. Dar eu nu mă compar cu alţii”, a spus Erling Haaland, citat de Viaplay.

Reclamă
Recomandări
  • Erling Haaland este starul lui Pep Guardiola
  • Norvegianul are 21 de goluri în Premier League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și