Închide meniul

Erling Haaland, ratare uluitoare în West Ham – Manchester City! Atacantul „cetățenilor” putea să înscrie de mai multe ori

Alex Ioniță Publicat: 16 septembrie 2023, 18:35

Reclamă
Erling Haaland, ratare uluitoare în West Ham – Manchester City! Atacantul cetățenilor” putea să înscrie de mai multe ori

Erling Haaland ratare uluitoare West Ham - Manchester City

Ratare Erling Haaland / Captură Digisport

Erling Haaland, ratare uluitoare în West Ham – Manchester City. Atacantul norvegian a ratat o execuție simplă, cu din fața porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre West Ham și Manchester City contează pentru etapa a 5-a a noului sezon de Premier League. Înainte de acest meci, „cetățenii” ocupau poziția a 2-a, cu 12 puncte, în timp ce gazdele se aflau pe locul al 4-lea, cu 10 puncte.

Erling Haaland, ratare uluitoare în West Ham – Manchester City. De unde nu a reușit să înscrie starul norvegian

În minutul 42 al meciului dintre West Ham și Manchester City, la scorul de 1-0 pentru gazde, Erling Haaland a ratat surprinzător din fața porții. Noul jucător al lui Pep Guardiola, Doku, s-a distrat cu apărarea adversarilor și i-a pasat starului norvegian.

Chiar dacă portarul lui West Ham era depășit la această fază, norvegianul nu a reușit să înscrie și să restabilească egalitatea între cele două formații.

De asemenea, Haaland a mai avut o serie de ratări în cadrul primei reprize. Acesta ar fi putut înscrie de 3 ori, dar balonul nu a intrat în poarta apărată de Areola.

Reclamă

De la startul noului sezon de Premier League, Erling Haaland a reușit să marcheze, până în momentul de față, 6 goluri în 4 partide jucate, fără meciul cu West Ham. Norvegianul a marcat de două ori cu Burnley, o dată cu Sheffield și de 3 ori cu Fulham.

În momentul de față, starul lui Manchester City este cotat la suma de 180 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe. Norvegianul nu vrea să se compare cu un alt jucător

Starul celor de la Manchester City a fost întrebat dacă rivalitatea sa cu Mbappe poate fi comparată cu cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Erling Haaland a menționat însă că nu se compară cu alți jucători și că nu îl consideră pe starul francez drept un rival.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta pare să creadă toată lumea. Dar aveți grijă, trebuie să ținem cont de cum au reușit Messi și Cristiano să facă lucruri de-a dreptul nebune. Trebuie să ne amintim și că au făcut-o mereu. Chiar și acum, când au mai îmbătrânit, au rămas jucători fantastici.

Niciodată nu mă compar pe mine cu alt fotbalist, nu reprezintă felul în care sunt ca persoană sau cum văd eu lucrurile. Mă concentrez asupra mea, nu caut decât să fiu mai bun în fiecare zi și să mă bucur de ce fac”, a spus Erling Haaland, citat de footmercato.net.

În momentul de față, cei doi fotbaliști au fost nominalizați la Balonul de Aur din 2023, cel mai important trofeu individual.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” Vezi toate știrile
Citește și