Închide meniul
VIDEO

Erling Haaland și-a dezvăluit marele secret! Incredibil care e mâncarea favorită a starului lui Manchester City: „Îl iubesc!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 septembrie 2022, 21:58

Erling Haaland și-a dezvăluit marele secret! Incredibil care e mâncarea favorită a starului lui Manchester City: „Îl iubesc!

Erling Haaland, înnebunit după mâncarea tip fast-food

Erling Haaland, înaintea unui meci disputat de Manchester City / Profimedia

Erling Haaland și-a dezvăluit marele secret când vine vorba de mâncare. Starul norvegian, care marchează pe bandă rulantă la Manchester City, iubește mâncarea tip fast-food, chiar dacă nu se poate bucura prea des de ea din cauza dietei stricte impuse la club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Haaland a recunoscut că felul său de mâncare preferat este kebab-ul.

Erling Haaland și-a dezvăluit marele secret! Starul lui Manchester City este înnebunit după kebab

Super-atacantul de 22 de ani a explicat că, dacă ar avea voie, și-ar comanda mai des kebab simplu sau kebab-pizza, feluri de mâncare care fac furori în multe țări din Europa, inclusiv în România.

„Felul meu de mâncare preferat, de care însă nu am parte aproape niciodată, este kebab-ul, sau kebab-ul pizza. Îl iubesc, dar nu am parte de el aproape deloc”, a spus Erling Haaland, potrivit contului de Twitter de la Manchester City.

„Fără extra sos”, au glumit cei de la City pe seama lui Haaland.

Reclamă

Erling Haaland a stabilit un record fantastic în Premier League

Erling Haaland a stabilit un record fabulos în Premier League în ultima etapă. Atacantul norvegian, în vârstă de 22 de ani, a marcat din nou pentru campioana Angliei, în meciul cu Wolves, scor 3-0, și a ajuns la o bornă de senzație.

Haaland continuă să fie o „mașinărie de goluri” și după transferul de la Borussia Dortmund la Manchester City.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a lovit din nou pentru formația lui Pep Guardiola. Starul norvegian a marcat golul al doilea al „cetățenilor” în victoria spectaculoasă cu 3-0 de pe terenul lui Wolves. Halaand a punctat în minutul 16, cu un șut de la marginea careului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Haaland a ajuns la 14 goluri marcate în toate competițiile din acest sezon. Mai mult, starul de 22 de ani a bătut un record de senzație. Erling Haaland a devenit primul jucător din istoria Premier League care reușește să înscrie în primele sale 4 deplasări.

Internaționalul scandinav a punctat în duelurile cu West Ham, 0-2, Newcastle, 3-3, Aston Villa, 1-1, și Wolves, 0-3.

Erling Haaland, comparat de Pep Guardiola cu legendarul Johan Cruyff

Erling Haaland a fost comparat de Pep Guardiola cu Johan Cruyff la finalul meciului Manchester City – Borussia Dortmund, scor 2-1, în grupa G din UEFA Champions League. Starul norvegian de 22 de ani a marcat chiar împotriva fostei sale echipe.

Haaland a avut o nouă prestaţie de vis şi şi-a ajutat echipa să obţină o nouă victorie în Liga Campionilor.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI HAALAND

Haaland a ajuns la 26 de goluri în numai 21 de meciuri jucate în Champions League. Are o medie de câte un gol înscris la fiecare 62 de minute!

Am arătat, într-un final, cine suntem. Aşa trebuie să jucăm. Sunt mândru de ultimele 20-25 de minute. Noi am marcat două goluri minunate, dar al meu a fost cel mai tare, ca să fiu sincer! A fost o centrare frumoasă a lui Cancelo„, a declarat Erling Haaland.

Pep Guardiola a avut o reacţie magnifică după execuţia acrobatică a lui Haaland. L-a comparat cu o legendă a fotbalului mondial.

Ce gol! Îmi amintesc că, în momentul în care eram la Barcelona, Cruyff a marcat un gol similar împotriva lui Atletico. Este frumos să-l avem aici (n.r. pe Haaland), este asemeni lui Johan„, a declarat managerul lui Manchester City, citat de dailymail.com.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și