Închide meniul

Manchester United – Tottenham 2-2. Meci superb pe „Teatrul Viselor”. Radu Drăgușin a debutat în Premier League

Alex Ioniță Publicat: 14 ianuarie 2024, 19:13 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 20:27

Reclamă
Manchester United – Tottenham 2-2. Meci superb pe Teatrul Viselor”. Radu Drăgușin a debutat în Premier League

Manchester United - Tottenham 2-2

Radu Drăgușin / Profimedia

Meciul Manchester United – Tottenham s-a încheiat cu scorul de 2-2 și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Diavolii” au dat lovitura încă din minutul 3 al partidei, prin Hojlund. A urmat apoi reușita lui Richarlison, din minutul 19. Marcus Rashford avea să stabilească scorul primei reprize cu lovitura din minutul 40. Spurs a reacționat rapid în repriza secundă, iar scorul final a fost stabilit în minutul 46, de reușita lui Bentancur. De asemenea, la acest meci, Radu Drăgușin a debutat în Premier League. A fost întrodus în teren în minutul 85.

După acest rezultat, Manchester United se află pe locul al 7-lea, cu 32 de puncte. De cealaltă parte, Spurs este pe locul al 5-lea, cu 40 de puncte.

Manchester United – Tottenham 2-2

Min. 90+5: Final de meci! Manchester United – Tottenham 2-2.

Min. 85: Radu Drăgușin a fost introdus în teren! L-a înlocuit pe Skipp

Reclamă

Min. 46: Manchester United – Tottenham 2-2! Bentancur a restabilit egalitatatea! Werner a avut o cursă excepțională, iar apoi i-a pasat mijlocașului, care l-a învins în stil mare pe Onana!

Min. 46: A început a doua repriză!

Reclamă 4 / 0/3

Final de primă repriză! Manchester United – Tottenham 2-1!

Min. 40: Manchester United – Tottenham 2-1! Marcus Rashford l-a învins pe Vicario! După o combinație cu Hojlund, din interiorul careului, englezul a trimis un șut plasat, care s-a oprit direct în plasa porții.

Min. 19: Manchester United – Tottenham 1-1! Richarlison a restabilit egalitatea, după o fază fixă. A înscris cu o lovitură superbă de cap.

Min. 3: Manchester United – Tottenham 1-0! Hojlund a înscris un gol superb! După o cursă în interiorul careului a lui Rashford, balonul a ajuns la atacantul danez, care a trimis un „trasor” direct în vinclul porții apărate de Vicario.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Manchester United și Tottenham:

Manchester United: Onana — Dalot, Evans, Varane, Bissaka — Eriksen , Mainoo — Rashford, Fernandes, Garnacho — Hojlund.

Reclamă

Rezerve: Heaton, Bayindir, Kambwala, Martinez, Antony, Forson, Pellistri, Casemiro, McTominay.

Tottenham: Vicario – Porro, Romero, Van de Ven, Udogie – Hojberg, Bentancur, Skipp – Johnson, Richarlison, Werner.

Rezerve: Forester, Austin, Emerson, Drăgușin, Dorrington, Donley, Santiago, Bryan.

Înainte de acest duel, echipa pregătită de Erik ten Hag vine după victoria din FA Cup, împotriva celor de la Wigan. „Diavolii roșii” au câștigat, în deplasare, cu scorul de 2-0. De cealaltă parte, noua echipă a lui Radu Drăgușin s-a impus, tot în FA Cup, în fața celor de la Burnley, cu scorul de 1-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două rivale a avut loc în luna august a acestui an. La momentul respectiv Tottenham câștiga duelul de pe teren propriu cu scorul de 2-0.

Înainte de startul acestei partide, Manchester United se află pe poziția a 9-a în Premier League, cu 31 de puncte obținute după cele 20 de partide jucate. De cealaltă parte, Tottenham este pe poziția a 5-a, cu 39 de puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Anunțul englezilor, înainte de Manchester United – Tottenham

Englezii de la Daily Mail au notat faptul că Radu Drăgușin are undă verde pentru a debuta la Tottenham. La conferința de presă premergătoare partidei cu Manchester United, Ange Postecoglou a transmis că fundașul român de 21 de ani va fi cu siguranță în lotul lui Spurs, în cazul în care se vor pune la punct toate actele.

„Radu Drăgușin a primit permisul de muncă și va putea face parte din echipă pentru a înfrunta Manchester United, duminică. Fundașul a primit undă verde la Guvern, iar Ange Postecoglou va decide dacă-l va include în echipă pentru a înfrunta formația lui Erik ten Hag”, au transmis britanicii de la dailymail.co.uk.

Tottenham a învins-o pe Bayern, în lupta pentru a obține semnătura lui Radu Drăgușin. Bavarezii au intrat mai târziu în cursa pentru fundașul român, i-au oferit acestuia un salariu mai mare, însă în cele din urmă, stoperul naționalei a ales Premier League.

În cazul în care Radu Drăgușin nu va prinde niciun minut la Tottenham, în duelul cu Manchester United, fundașul român ar putea debuta la noua echipă în duelul cu Manchester City. Spurs îi va înfrunta pe „cetățeni” vineri, de la ora 22:00, într-un meci din șaisprezecimile Cupei Angliei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și