Închide meniul

Fratele lui Radu Drăguşin, emoţionat până la lacrimi! Imagini superbe surprinse în timpul debutului internaţionalului român

Alex Masgras Publicat: 15 ianuarie 2024, 11:46

Reclamă
Fratele lui Radu Drăguşin, emoţionat până la lacrimi! Imagini superbe surprinse în timpul debutului internaţionalului român

Fratele lui Radu Drăguşin, emoţionat până la lacrimi

Fratele lui Radu Drăguşin / Instagram @al3x.dragusin

Fratele lui Radu Drăguşin a fost emoţionat până la lacrimi la debutul fundaşului român în tricoul lui Tottenham! Internaţionalul de 21 de ani a fost introdus de Ange Postecoglou pe finalul meciului de pe Old Trafford cu Manchester United, încheiat la egalitate, scor 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Debutul lui Radu Drăguşin a fost urmărit cu sufletul la gură şi de fratele acestuia. Alex Drăguşin a distribuit un filmuleţ în care a fost surprins în timp ce privea momentul în care fratele său a fost introdus pe teren în meciul de pe Old Trafford.

Fratele lui Radu Drăguşin, emoţionat până la lacrimi

În filmarea respectivă, Alex Drăguşin a fost surprins cu lacrimi în ochi în timp ce fratele său îşi făcea debutul pe una dintre cele mai mari scene ale fotbalului mondial.

„Mă tot întreabă lumea ‘Ce simți, Alex?’. M-a prins Luca fix când simțeam”, a scris fratele lui Radu Drăguşin pe Instagram, în postarea sa de pe Instagram.

VEZI AICI IMAGINILE CU FRATELE LUI RADU DRĂGUŞIN

Reclamă

Cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League

Avem cifrele lui Radu Drăgușin, după debutul în Premier League. Fundașul echipei naționale a fost introdus în teren în minutul 85 al duelului dintre Manchester United și Tottenham, care s-a încheiat cu scorul de 2-2.

Drăgușin a fost introdus în teren înaintea unei faze fixe a celor de la Manchester United. La momentul respectiv l-a înlocuit pe Skipp, iar Ange Postecoglu l-a pus în teren într-un sistem cu 3 apărători centrali, pe partea dreaptă a defensivei.

Totuși, poziția acestuia s-a modificat la scurt timp după schimbare, având în vedere patul că Van de Ven a ieșit de pe teren, din cauza unor probleme musculare. După acest moment, Radu Drăgușin a fost utilizat în centrul sistemului de 3 fundași.

Reclamă 4 / 0/3

Cifrele acestuia au fost bune la debutul în Premier League. A atins mingea de 10 ori în minutele pe care le-a jucat și a oferit 8 pase către cei mai apropiați coechipieri. Acesta nu a greșit la nicio fază de atac a „diavolilor”, iar fanii au fost impresionați de jocul acestuia.

De asemenea, prestația celui mai scump jucător român a fost analizată și de specialiștii de la sofascore.ro. Aceștia i-au acordat nota de 6,7 românului, după cele 11 minute pe care le-a avut la dispoziție în cadrul acestei partide.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și