Închide meniul

Gest emoţionant făcut de Liverpool pentru părinţii lui Luis Diaz! Surpriza pregătită de „cormorani”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 noiembrie 2023, 16:44

Gest emoţionant făcut de Liverpool pentru părinţii lui Luis Diaz! Surpriza pregătită de „cormorani

Gest emoţionant făcut de Liverpool pentru părinţii lui Luis Diaz

Luis Diaz şi tatăl său / Profimedia

Gest emoţionant făcut de Liverpool pentru părinţii lui Luis Diaz! Columbianul a trecut prin momente cumplite săptămânile trecute, după ce părinţii săi au fost răpiţi de grupuparea de gherilă columbiană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primă fază, mama lui Diaz a fost eliberată la câteva ore distanţă, în timp ce tatăl fotbalistului de la Liverpool a fost ţinut ostastic timp de 12 zile. În cele din urmă, aripa „cormoranilor” s-a reîntâlnit cu părinţii săi, iar clubul de pe Anfield le-a pregătit o surpriză. Aceştia au ajuns în Merseyside, acolo unde vor petrece timp cu fiul lor, la invitaţia oficialilor clubului, potrivit bbc.com.

Gest emoţionant făcut de Liverpool pentru părinţii lui Luis Diaz!

Liverpool a făcut tot posibilul pentru a îl ajuta pe Luis Diaz să treacă peste momentele cumplite din ultimele săptămâni. Columbianul s-a reîntâlnit cu părinţii săi cu ocazia pauzei internaţionale, el jucând şi marcând cele două goluri care au adus victoria contra Braziliei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Luis Diaz se pregăteşte acum pentru meciul din Paraguay, înainte de a se întoarce sub comanda lui Jurgen Klopp, în timp ce părinţii săi merg către Liverpool. Oficialii „cormoranilor” i-au invitat pe părinţii lui Diaz să fie alături de jucătorul de 26 de ani în perioada următoare, pentru a trece mai uşor peste momentele dificile din ultima perioadă.

Părinţii lui Diaz, dar şi mai multe rude ale columbianului, au plecat spre Liverpool cu un charter pus la dispoziţie de clubul de pe Anfield, urmând ca starul „cormoranilor” să li se alăture după meciul naţionalei Columbiei din Paraguay.

Reclamă

Imagini emoţionante cu tatăl lui Luis Diaz!

Luis Diaz a revenit în Columbia pentru prima dată de la acest eveniment nefericit şi şi-a reîntâlnit tatăl înaintea partidei cu Brazilia. În tribune a fost prezent şi tatăl acestuia, care s-a emoţionat după ce fiul său a adus de unul singur victoria în faţa Braziliei.

Oaspeţii au început foarte bine partida, deschizând scorul încă din minutul 4, prin Gabriel Martinelli. Brazilia a condus până în minutul 75, atunci când Luis Diaz a marcat primul gol. Columbia a preluat conducerea în minutul 79, reuşind în cele din urmă să câştige toate cele trei puncte.

După ce fiul său a reuşit dubla, tatăl lui Luis Diaz a fost surprins extrem de emoţionat în tribune, în timp ce sărbătorea al doilea gol al Columbiei.

Reclamă 4 / 0/3

Cu această victorie, Columbia a ajuns pe locul 3 în preliminariile din America de Sud ale Cupei Mondiale din 2026, cu 9 puncte. De partea cealaltă, Brazilia trece printr-un moment delicat, având doar 7 puncte după primele 5 partide. În ultimele 3 dueluri, brazilienii au remizat cu Venezuela, după care au pierdut meciurile cu Uruguay şi Columbia.

Pentru Columbia urmează deplasarea din Paraguay, pe 22 noiembrie, în timp ce Brazilia va primi vizita Argentinei, în aceeaşi zi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și