Închide meniul

Gol extrem de controversat în Manchester United – Manchester City! Reuşita lui Bruno Fernandes, validată după intervenţia VAR

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2023, 16:50

Gol extrem de controversat în Manchester United – Manchester City! Reuşita lui Bruno Fernandes, validată după intervenţia VAR

Gol extrem de controversat în Manchester United - Manchester City

Bruno Fernandes, gol controversat pe Old Trafford / Profimediaimages

  • Manchester United – Manchester City 2-1
  • Bruno Fernandes, gol controversat pe Old Trafford

Bruno Fernandes a marcat un gol extrem de controversat în derby-ul Manchester United – Manchester City, scor 2-1, din etapa a 20-a din Premier League. Mijlocaşul portughez a înscris în minutul 78.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cetăţenii” lui Pep Guardiola au deschis scorul pe Old Trafford, după o oră de joc. De Bruyne l-a servit ideal pe Grealish, care l-a învins pe David de Gea.

Gol extrem de controversat în Manchester United – Manchester City

Nimic nu anunţa revenirea spectaculoasă a lui United. În minutul 78, Casemiro a trimis o pasă pe culoar, dar Rashford, aflat în poziţie evidentă de ofsaid, a părut a urmări mingea. Nu a şutat el! Bruno Fernandes a apărut la finalizare şi a trimis mingea în poartă.

Reclamă

Tuşierul a ridicat imediat fanionul, spre supărarea fanilor lui United. „Centralul” Stuart Attwell a aşteptat informaţii din cabina VAR. A fost anunţat că golul a fost înscris regulamentar, iar reuşita a fost validată.

Reclamă

Pep Guardiola şi starurile lui au protestat vehement, dar nu au putut să îl convingă pe Attwell să îşi schimbe decizia sau să-l convingă să revadă faza.

Manchester City a mai primit o lovitură. Rashford a primit o centrare perfectă de la Garnacho şi a făcut 2-1. A devenit primul jucător din ultimii 15 ani care înscrie, pentru United, în 7 meciuri consecutive în toate competiţiile. Cristiano Ronaldo a fost ultimul jucător al „diavolilor” care a reuşit o astfel de performanţă.

Reclamă 4 / 0/3

În clasamentul din Premier League, United a urcat pe 3, cu 38 de puncte, iar City este pe 2, cu 39 de puncte. Lider este Arsenal, cu 44 de puncte, şi care joacă, duminică, în deplasare, cu Tottenham.

Pep Guardiola, mesaj direct pentru patronul lui Chelsea

Pep Guardiola a avut un mesaj direct pentru patronul lui Chelsea, după ce Manchester City i-a învins cu 4-0 pe londonezi în Cupa Angliei. Managerul „cetăţenilor” i-a cerut lui Todd Boehly să aibă răbdare cu Graham Potter.

Fanii lui Chelsea nu au mai rezistat şi i-au cerut demisia antrenorului care a pierdut de două ori cu Manchester City în decurs de patru zile. „Albaştrii” sunt pe locul 10 în Premier League, iar Potter riscă să fie schimbat după numai câteva luni pe banca grupării din Stamford Bridge.

Guardiola consideră că ar fi o greşeală ca antrenorul de 47 de ani să fie demis. Anunţă că şi el a avut dificultăţi în primul sezon petrecut la Barcelona, dar că a fost ajutat de Lionel Messi.

Eu i-aş spune lui Todd Boehly: ‘Dă-i timp!’. Ştiu că la cluburile mari rezultatele sunt importante, dar trebuie să îi dea timp.

În a doua repriză s-a văzut ceea de reuşeşte el. Ceea ce a făcut la Brighton este remarcabil, dar e nevoie de timp în primul sezon după numire.

Eu l-am avut pe Lionel Messi la Barcelona în primul meu sezon, aşa că nu am avut nevoie de două sezoane pentru că Messi era acolo„, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului, potrivit dailymail.co.uk.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
15
apr.
23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
15
apr.
22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni
15
apr.
22:43
Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti
15
apr.
22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
15
apr.
22:20
FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
15
apr.
21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
15
apr.
21:19
FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să se plece în timpul conferinţei
Premier League • 14 apr., 13:52
Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat
Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid - Manchester City 3-3!
Liga Campionilor • 10 apr., 13:36
„E inutil, a fost cel mai slab de pe teren” Erling Haaland, atacat devastator după Real Madrid – Manchester City 3-3!
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat
Liga Campionilor • 10 apr., 8:34
Gestul uluitor al lui Vinicius la adresa lui Carlo Ancelotti, după ce antrenorul italian l-a schimbat: „E lipsă de respect”
Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Liga Campionilor • 10 apr., 8:28
„E un dezavantaj!” Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid - Manchester City 3-3
Liga Campionilor • 10 apr., 8:15
Pep Guardiola a tras un semnal de alarmă după nebunia din Real Madrid – Manchester City 3-3. Verdict despre șansele de calificare