Închide meniul

„Gratis m-aș duce acolo!” Dan Petrescu, reacție fabuloasă după demiterea lui Thomas Tuchel de la Chelsea

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 septembrie 2022, 21:42

„Gratis m-aș duce acolo! Dan Petrescu, reacție fabuloasă după demiterea lui Thomas Tuchel de la Chelsea

Dan Petrescu, mesaj genial înainte de FCSB - Rapid

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Petrescu ar antrena și pe gratis la Chelsea. „Bursucul” a reacționat după ce Thomas Tuchel a fost demis de la cârma echipei sale favorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu e supărat pe debutul slab de sezon al lui Chelsea. Tehnicianul român a văzut doar finalul meciului pierdut cu Dinamo Zagreb, în prima etapă a grupelor Champions League.

Dan Petrescu ar antrena și pe gratis la Chelsea

Întrebat despre situația lui Chelsea, Petrescu a spus că ar accepta să antreneze pe Stamford Bridge și fără sălariu.

„Sunt supărat. Aseară am ajuns abia pe final, am văzut vreo 30 de minute, am rămas singur să mă uit. Când am văzut că a pierdut… nu mă așteptam. Eu sunt ocupat, sunt la CFR. Vă dați seama că nu se vor gândi ei la mine. Gratis m-aș duce!”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Dan Petrescu e considerat o legendă la Chelsea

Ca jucător, Dan Petrescu a evoluat la Chelsea timp de patru sezoane, între 1996 și 2000. A adunat aproape 200 de partide pentru The Blues, reușind să înscrie 22 de goluri.

Reclamă

A câștigat alături de Chelsea Cupa UEFA, Supercupa Europei și Cupa Ligii Angliei, în 1998, dar și FA Cup, în 1997.

Evoluțiile sale în tricoul lui Chelsea i-au adus lui Dan Petrescu porecla „Super Dan”, printre suporterii englezi.

Thomas Tuchel, OUT de la Chelsea

Thomas Tuchel e OUT de la Chelsea după eşecul surprinzător din Croaţia, 0-1 cu Dinamo Zagreb, din prima etapă a grupelor UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

În Premier League, Thomas Tuchel o lasă pe Chelsea pe locul 6. După primele 6 etape, londonezii au obţinut 3 victorii şi un egal, adunând astfel 10 puncte.

Thomas Tuchel (49 de ani) o preluase pe Chelsea la începutul anului 2021. Alături de The Blues, el a câştigat Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Presa din Albion anunţă că favorit la înlocuirea lui Thomas Tuchel ar fi Graham Potter, managerul lui Brighton, echipă care e pe locul 4 în Premier League, cu 4 victorii în primele 6 etape.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și