Închide meniul

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham! Cifrele fabuloase ale starului englez

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 5 februarie 2023, 19:18

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham! Cifrele fabuloase ale starului englez

Harry Kane a intrat definitiv în istoria lui Tottenham

Harry Kane a intrat definitiv în istoria lui Tottenham / Profimedia

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham. Atacantul de 29 de ani a bifat un moment fabulos în cariera sa. Kane a înscris din nou pentru Spurs în derby-ul cu Manchester City, din etapa a 22-a din Premier League, și a doborât o bornă fantastică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kane continuă să fie de neoprit în linia ofensivă a lui Spurs.

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham! Cifrele fabuloase ale starului englez

Harry Kane și-a trecut în cont al 267-lea gol în tricoul lui Tottenham și a devenit golgheter-ul all-time al lui Tottenham,

Golul din poarta lui Manchester City a fost al 200-lea înscris de Kane în Premier League.

Reclamă

 

Harry Kane a devenit al 3-lea jucător din istoria Premier League care atinge borna de 200 de goluri, după Alan Shearer (260 de goluri) și Wayne Rooney (208 de goluri). De notat că Kane a bifat performanța respectivă în 304 de meciuri, în timp ce Shearer și Rooney au avut nevoie de mai multe partide: 306, respectiv 462.

Imediat după golul istoric marcat de Kane contra lui Manchester City, pe tabela stadionului lui Tottenham a apărut un mesaj special: „Felicitări, Harry! Harry Kane, cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham”.

Reclamă 4 / 0/3
Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham
Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham / Profimedia

Harry Kane a înscris cele 267 de goluri în 416 de apariții la Spurs. În plus, el și-a trecut în cont și 62 de pase decisive.

Crescut la academia lui Tottenham, Kane a fost promovat la prima echipă a londonezilor în 2011. De-a lungul carierei, el a fost împrumutat de echipa londoneză de 3 ori: la Leyton Orient, Norwich și Leicester. Din 2013, Harry Kane a jucat numai la Tottenham, formație alături de care însă n-a câștigat niciun trofeu.

Tottenham se află pe locul 5 în Premier League, la ora actuală.

Antonio Conte și-a făcut praf jucătorii: „Tottenham se apară ca o echipă de la retrogradare”

Recent, Antonio Conte, antrenorul celor de la Tottenham, și-a făcut praf jucătorii după rezultatele modeste din ultima perioadă.

Conte este nemulțumit de lipsa de atitudine a jucătorilor săi, concluzionând că apărarea este de nivelul unei echipe care se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

„Trebuie să îmbunătățim spiritul echipei, motivația, dorința de a suferi pentru a câștiga. Poate asta e problema, că am uitat să suferim. Să încasezi 21 de goluri în ultimele 10 meciuri..de obicei așa se apară o echipa de la retrogradare. Asta este media noastră, ne apărăm ca o echipă de pe ultimele locuri.

La alte capitole cred că suntem mai buni decât sezonul trecut. Am evoluat la multe aspecte, înscriem multe goluri, avem multe ocazii în meciuri, facem un pressing mult mai bun”, a declarat Antonio Conte, potrivit BBC.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și