Închide meniul

CM 2022 Harry Kane, la pământ după ratarea penalty-ului din Anglia – Franța 1-2. ”E ceva cu care va trebui să trăiesc toată viața mea”

Dan Roșu Publicat: 11 decembrie 2022, 9:15

Reclamă
CM 2022 Harry Kane, la pământ după ratarea penalty-ului din Anglia – Franța 1-2. ”E ceva cu care va trebui să trăiesc toată viața mea”

CM 2022 Harry Kane, la pământ după ratarea penalty-ului din Anglia - Franța 1-2

Harry Kane, la pământ după ratarea penalty-ului din Anglia - Franța 1-2 / Profimedia Images

CM 2022 Harry Kane e la pământ după ratarea penalty-ului din meciul Anglia – Franța 1-2. Kane a avut șansa dublei de la punctul cu var, în minutul 84, dar a tras peste poarta apărată de bunul său prieten Hugo Lloris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Anglia a ratat șansa să egaleze la 2-2, după un meci în care nu a fost cu nimic mai prejos decât rivala ei, Franța. Ratarea lui Kane venise după ce transformase restul de patru penalty-uri executate la Campionatele Mondiale.

CM 2022 Harry Kane, la pământ după ratarea penalty-ului din Anglia – Franța 1-2

”Nu sunt genul de jucător care se gândește mult la acest lucru. Mă pregătesc la fel dacă bat un penalty sau două, într-un meci. Nu pot da vina pe pregătirea loviturilor de la 11 metri pe care am făcut-o înaintea meciului. M-am dus să bat cu multă încredere, dar nu am tras așa cum mi-am dorit.

Normal că e ceva cu care va trebui să trăiesc toată viața mea. E ca o lovitură în barbă. Dar tot ce putem face e să ne mândrim unii cu ceilalți și să știm că această echipă arată bine pentru viitor”, a spus Kane, citat de reuters.com.

Reacția lui Hugo Lloris după ce prietenul Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2

Reacția lui Hugo Lloris după ce prietenul Harry Kane a ratat un penalty în Anglia – Franța 1-2 nu a întârziat să apară. După ce a devenit recordmanul de selecţii în naţionala Franţei, cu 143 de meciuri, acesta a spus că este foarte fericit pentru calificarea naţionalei Franţei în semifinalele Cupei Mondiale, dar trist pentru coechipierul său de la Tottenham, Harry Kane, care a ratat un penalty.

Reclamă

„Sunt foarte fericit, a fost o seară specială, mai ales în faţa Angliei, unde joc de 10 ani…Cel mai bun mod de a sărbători era să câştigăm. Dar nu vă ascund că sunt şi trist, pentru că un coechipier, un om pe care îl respect enorm şi-a asumat responsabilitatea într-un moment dificil, dar a ratat. ESte unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a spus Lloris.

Argentina – Croația și Franța – Maroc, „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial

Argentina – Croația și Franța – Maroc sunt „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial. Au mai rămas doi pași până la marea finală din Qatar. Franța și Maroc au obținut sâmbătă seară calificarea în penultimul act, acolo unde așteptau deja Argentina și Croația.

Argentina – Croația și Franța – Maroc se joacă pe 13, respectiv 14 decembrie, de la ora 21:00. Cele două semifinale „de foc” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina a învins Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), și se va duela în semifinale cu Croația. Naționala lui Zlatko Dalic a trecut în sferturi de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Sâmbătă, în celelalte două sferturi de finală n-a mai fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, dar dramatismul tot a existat. Maroc a produs o altă surpriză colosală și a eliminat Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 1-0.

Naționala africană va da piept în semifinale cu campioana mondială, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a eliminat Anglia în sferturi, scor 2-1, după un final nebun de meci în care Harry Kane a ratat un penalty.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 1-1. Vinicius a deschis scorul, Leroy Sane a reuşit să egaleze 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și