Închide meniul

Heung-min Son, mai tânăr cu un an după schimbarea modului în care se calculează vârsta în Coreea de Sud

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2023, 20:15

Heung-min Son, mai tânăr cu un an după schimbarea modului în care se calculează vârsta în Coreea de Sud

Heung-min Son, mai tânăr cu un an după schimbarea modului în care se calculează vârsta în Coreea de Sud

Heung-min Son, la finalul unui meci al lui Tottenham/ Profimedia

Heung-min Son este mai tânăr cu un an după schimbarea modului în care se calculeazp vârsta în Coreea de Sud. Jucătorul lui Tottenham, Son Heung-min, a „întinerit” peste noapte cu un an în ţara sa natală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Heung-min Son are 30 de ani şi evoluează la Tottenham din 2015, atunci când era transferat de englezi de la Bayern Leverkusen, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Heung-min Son, mai tânăr cu un an după schimbarea modului în care se calculează vârsta în Coreea de Sud

Din ziua de miercuri, 28 iunie, Coreea de Sud a renunţat oficial la modul de calcul tradiţional al vârstei pentru locuitorii săi. În tradiţia locală, un copil nou născut avea deja un an la naştere, apoi, la fiecare An Nou se adaugă un an, ajungându-se la situaţii în care un copil născut în luna decembrie să aibă în luna ianuarie deja vârsta de doi ani.

De miercuri, sud-coreenii respectă legile internaţionale. Aşadar, unii dintre ei au „pierdut” un an. Printre aceştia se numără şi fotbalişti, aşa cum este cazul lui Son Heung-min, de la Tottenham (născut pe 8 iulie 1992) sau Kim Min-jae, de la Napoli (născut pe 15 noiembrie 1996), notează news.ro.

Însă această schimbare va avea un impact redus asupra carierei lor sportive, deoarece la cluburile din Europa, de exemplu, calcularea vârstei jucătorilor se face după data naşterii.

Reclamă

Tottenham, aproape să-l piardă pe Harry Kane! Bayern e gata să-l transfere

Bayern Munchen este pe urmele lui Harry Kane. Fotbalistul s-ar afla în vizorul formației bavareze. Căpitanul celor de la Tottenham nu mai vrea să joace la formația londoneză, așa că Bayern poate fi următoarea destinație a englezului.

Potrivit Sky Sport Germania, citați de agerpres.ro, jucătorul în vârstă de 29 de ani ar dori să se transfere la echipa bavareză. Oficialii echipei ar fi purtat deja discuții cu anturajul jucătorului.

Conform sursei menționate anterior, oficialii lui Bayern Munchen l-ar fi contactat deja pe Kane, prin intermediul fratelui său, care îi este și impresar. Germanii nu mai au opțiuni solide în atac, iar din cauza acestui lucru încearcă să forțeze o mutare, în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul lui Tottenham s-a aflat mult timp și pe radarul celor de la Real Madrid. Totuși, spaniolii doresc transferul star-ului Kylian Mbappe, de la Paris Saint-Germain, iar o altă mutare în această vară este puțin probabilă, așa că englezul nu va ajunge pe Santiago Bernabeu, în această perioadă de mercato.

Harry Kane este un produs al academiei lui Tottenham. Acesta este legitimat la echipa mare a clubului din 2011. În cariera sa a mai fost împrumutat la Leyton Orient, Millwall, Norwich și Leicester. Din anul 2013 a rămas în lotul lui Spurs.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și