Închide meniul

Ilkay Gundogan a fost eroul lui Manchester City: ”Este una din acele zile de care îți aduci aminte peste ani”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 20:35

Ilkay Gundogan a fost eroul lui Manchester City: ”Este una din acele zile de care îți aduci aminte peste ani”

Ilkay Gundogan a fost eroul lui Manchester City

Ilkay Gundogan sărbătorește marcarea unui gol / Profimedia Images

Ilkay Gundogan a fost eroul lui Manchester City, în ultimul meci al sezonului, 3-2 cu Aston Villa. Conduși cu 2-0, cetățenii au revenit în doar cinci minute, iar rezerva Gundogan a reușit o dublă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Introdus pe teren în minutul 68, Gundogan a marcat golul de 1-2 și pe cel de 3-2, fiind cel care i-a adus lui Pep Guardiola al 10-lea titlu al carierei. Pentru Manchester City, acesta este al optulea titlu din istorie și al patrulea din ultimii cinci ani.

Ilkay Gundogan a fost eroul lui Manchester City

”A fost un meci incredibil. Nu știu ce să spun. Este fantastic. Sincer, suntem doar oameni și când eram conduși cu 2-0, șansele erau foarte mici. Dar a trebuit să facem lucrurile simplu și faptul că am marcat acele două goluri rapid ne-a ajutat să avem 10 minute pentru încă un gol. Avem motive de mândrie.

Am simțit tensiunea. A fost o tensiune negativă, dar știam că dacă vom marca un gol, vor veni și altele. Este una din acele zile de care îți aduci aminte peste ani. E o zi incredibilă.

Dacă Liverpool nu ar fi jucat fotbalul incredibil pe care îl practică, nu cred că această ligă ar fi fost atractivă. Ne-am împins unii pe ceilalți către limite și, chiar dacă este o zi tristă pentru ei, trebuie să apreciem tot ce au făcut și de-abia așteptăm să luptăm cu ei și în sezonul viitor”, a spus Gundogan, citat de Sky Sports.

Reclamă

Manchester City rămâne campioana Angliei

Manchester City e campioana Angliei! Pep Guardiola a câştigat titlul cu două mutări de geniu. „Cetăţenii” au marcat trei goluri în 5 minute, după ce au fost conduşi cu 0-2 de Aston Villa. Manchester City a tremurat serios în lupta la titlu cu Liverpool. Echipa lui Pep Guardiola a încasat două goluri de la Aston Villa şi risca să piardă titlul.

Au urmat cinci minute de glorie pentru campioana din Anglia, cu golurile lui Gundogan și Rodri și Pep Guardiola a devenit primul non-englez care câștigă patru titluri în Premier League, devansându-i pe Jose Mourinho și Arsene Wenger.

După această victorie, Pep Guardiola a rămas al treilea într-un top al antrenorilor cu cele mai multe trofee câștigate, după Sir Alex Ferguson (49) și Mircea Lucescu (35). Ibericul a ajuns la 32 de trofee adjudecate, în 13 ani de carieră.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și