Închide meniul

Jorginho s-a făcut de râs în Chelsea – West Ham 1-0! Incredibil cum a putut să execute un penalty

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 aprilie 2022, 18:43

Jorginho s-a făcut de râs în Chelsea – West Ham 1-0! Incredibil cum a putut să execute un penalty

Jorginho a ratat un penalty în Chelsea - West Ham 1-0

Profimedia

Campionul european Jorginho s-a făcut de râs în meciul Chelsea – West Ham 1-0. Italianul a executat un penalty în minutul 86, la scorul de 0-0, dar șutul său a fost de-a dreptul jenant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jorginho a vrut să marcheze în stilul caracteristic și a făcut celebra lui săritură înainte să lovească mingea, dar Fabianski nu a plecat pe fenta jucătorului de la Chelsea.

Jorginho s-a făcut de râs în Chelsea – West Ham 1-0

Portarul lui West Ham a reținut balonul fără probleme. Fanii lui Chelsea s-au enervat la culme din cauza ratării fotbalistului care a aspirat la Balonul de Aur 2021.

VIDEO AICI CU RATAREA LUI JORGINHO

Chelsea a câștigat până la urmă partida cu West Ham, grație unui gol înscris de americanul Christian Pulisic, în minutul 90.

Reclamă

VIDEO AICI CU GOLUL LUI PULISIC

Grație acestui succes, echipa lui Thomas Tuchel și-a consolidat locul de UEFA Champions League, fiind pe poziția a treia în Premier League, la șapte puncte în fața lui Tottenham, ocupanta locului al cincilea, care are și un meci în plus.

Jorginho a câștigat vara trecută Euro 2020 alături de naționala Italiei.

Reclamă 4 / 0/3

Serena Williams și Lewis Hamilton pot fi patronii lui Chelsea

Serena Williams și Lewis Hamilton pot fi patroni la Chelsea. Cele două vedete susțin grupul condus de Sir Martin Broughton, care vrea să cumpere clubul de la Roman Abramovich, potrivit Sky News.

Oficialii lui Chelsea au cerut ca ofertele care ajung pe adresa clubului să fie transmise şi către Premier League şi Guvernului din Marea Britanie. E nevoie să se facă dovada că dispun de fondurile necesare, un plan de afaceri şi un termen până la care sunt dispuşi să achite suma integral. Mai mult decât atât, fiecarui miliardar i s-a cerut să explice şi motivele din spatele ofertei şi un raport detaliat despre trecutul lui.

Serena Williams și Lewis Hamilton au de gând să investească câte 10 milioane de lire sterline fiecare.

„Implicarea lor în licitația de la Chelsea este neașteptată, mai ales că Sir Lewis este fan al lui Arsenal. Totuși, Sir Lewis și doamna Williams sunt de câteva săptămâni în discuții cu grupul condus de Sir Martin. O sursă apropiată a grupului a spus că adăugarea Serenei Williams și a lui Lewis Hamilton pe lista investitorilor a fost o decizie importantă, având în vedere experiența lor de a construi branduri sportive globale”, scrie sursa citată.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și