Închide meniul

Jucătorii lui Arsenal i-au dedicat un gol lui Pablo Mari, în partida cu Nottingham. Fundaşul a fost externat, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 30 octombrie 2022, 17:45

Jucătorii lui Arsenal i-au dedicat un gol lui Pablo Mari, în partida cu Nottingham. Fundaşul a fost externat, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket

Jucătorii lui Arsenal îi dedică golul lui Pablo Mari, în partida cu Nottingham

Gabriel Martinelli îi dedică golul lui Pablo Mari, în partida cu Nottingham/ Profimedia

Jucătorii lui Arsenal i-au dedicat un gol lui Pablo Mari, în timpul meciului cu Nottingham. „Tunarii” au fost cu gândul la fostul lor coleg, după ce acesta a trecut prin clipe groaznice, într-un supermarket din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Mari a fost înjunghiat, în timp ce se afla într-un supermarket. Fotbalistul care în prezent evoluează pentru Monza a fost operat de urgenţă, şi în cele din urmă externat, dintr-un spital din Milano.

Jucătorii lui Arsenal i-au dedicat un gol lui Pablo Mari, în partida cu Nottingham

Gabriel Martinelli a fost cel care a marcat primul pentru Arsenal, în confruntarea cu Nottingham Forest. Mijlocaşul a punctat în minutul 5, iar imediat după reuşită, atât el, cât şi colegii săi, au afişat tricoul lui Pablo Mari, în semn de susţinere pentru acesta.

Şi înaintea începerii partidei cu Nottingham, fotbaliştii lui Mikel Arteta s-au adunat pentru o fotografie, în care afişează acelaşi tricou al lui Pablo Mari, de pe vremea când fundaşul evolua pentru Arsenal.

Reclamă

Pablo Mari a fost victima unui atac, în timp ce se afla într-un centru comercial. Fundaşul a fost operat, şi a putut părăsi spitalul în decursul zilei de duminică, după cum anunţă clubul Monza.

„Pablo Mari a fost externat din spital în această dimineată, s-a întors acasă iar acum urmează o perioadă de odinhă completă”, a fost mesajul oficialilor de la Moza, citat de sport.sky.it.

Prima reacţie a lui Pablo Mari, după ce a fost înjunghiat într-un supermarket

Pablo Mari, fostul jucător de la Arsenal, a oferit prima reacţie, de pe patul de spital. Fundaşul, care evoluează în prezent pentru Monza, a făcut dezvăluiri şocante, despre momentul în care a fost în centrul unui jaf armat dintr-un centru comercial.

Reclamă 4 / 0/3

Pablo Mari se află sub supravehegre medicală, într-un spital din Milano. Fundaşul a fost înjunghiat într-un centru comercial, însă susţine că starea sa generală este una bună.

Pablo Mari a comentat incidentul şocant la care a luat parte. Fundaşul susţine că a văzut o persoană murind chiar sub ochii săi, şi se declară norocos pentru că a scăpat cu viaţă. Totuşi, acesta a fost înjnghiat, atacatorul fiind aproape de a-i perfora unul dintre plămâni.

„Împingeam căruciorul copilului meu, şi am simţit o durere chinuitoare în spate. Apoi, bărbatul respectiv a înjunghiat o altă persoană în gât. Am avut noroc, pentru că am văzut o persoană murind în faţa mea”, au fost dezvăluirile şocante ale lui Pablo Mari, conform gazzettadellosport.it.

Directorul de la Monza, împreună cu antrenorul, l-au vizitat pe fundaş în spital. Mari urmează să fie operat, şi va mai rămâne sub supravegherea medicilor câteva zile.

„Pablo Mari este o persoană extraordinară. A avut puterea să glumească şi să-mi spună că va fi înapoi la antrenamente luni.

I-am transmis mesaje şi din partea preşedintelui clubului, Silvio Berlusconi, cât şi de la restul oamenilor”, a declarat Galliani, directorul de la Monza, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă
Recomandări
  • Jucătorii lui Arsenal i-au dedicat un gol lui Pablo Mari
  • Fundaşul lui Monza a fost externat din spital

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și