Închide meniul

Jurgen Klopp, dezamăgit după ce Liverpool a fost învinsă de Bournemouth: „Meciul n-a fost niciodată al nostru!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 martie 2023, 18:55

Reclamă
Jurgen Klopp, dezamăgit după ce Liverpool a fost învinsă de Bournemouth: Meciul n-a fost niciodată al nostru!”

Jurgen Klopp, dezamăgit după ce Liverpool a fost învinsă de Bournemouth

Jurgen Klopp / Profimedia

Jurgen Klopp s-a declarat dezamăgit după ce Liverpool a fost învinsă de Bournemouth. În etapa a 27-a din Premier League, Bournemouth s-a impus în fața celor de la Liverpool, 1-0, grație golului marcat de Billing, în minutul 28.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Liverpool se află pe locul 5 din Premier League, cu 42 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Jurgen Klopp, dezamăgit după ce Liverpool a fost învinsă de Bournemouth

Jurgen Klopp (55 de ani) a criticat jocul echipei sale, considerând că victoria lui Bournemouth este meritată.

„Meciul n-a fost niciodată al nostru. Ce pot să mai spun? Am dominat în prima repriză, dar majoritatea timpului am jucat mingea în direcții greșite împotriva unei echipe compacte.

Nu putem să ne avântăm în atac, să pasăm mingea și apoi să nu acoperim spațiile. Nu mai țin minte exact cum a fost poziționarea, trebuie să o revăd.

Reclamă

A fost o centrare pe care trebuia să o gestionăm. Cele trei puncte sunt meritate”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit sportsmole.co.uk.

Echipele de start de la Bournemouth – Liverpool:

Bournemouth: Neto – Smith, Stephens, Senesi, Kelly – Ouattara, Lerma, Billing, Anthony – Rothwell – Solanke
Antrenor: Gary O’Neil

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool:  Allison – Arnold, Van Dijk, Konate, Robertson, Bajcetic, Fabinho, Elliot – Salah, Nunez, Gakpo
Antrenor: Jurgen Klopp

Liverpool a învins-o pe Manchester United cu 7-0

Înfrângerea lui Liverpool, în fața celor de la Bournemouth, este una neașteptată, având în vedere că formația lui Jurgen Klopp venea după o victorie de răsunet în fața celor de la Manchester United, 7-0.

„Prima repriză a fost destul de ciudată. Dar am reușit să deschidem scorul, o finalizare incredibilă. În repriza a doua, am început foarte bine jocul și l-am încheiat foarte bine. E foarte importnat că am avut o asemenea performanță și că fotbaliștii care au intrat s-au descurcat excelent.

Firmino a intrat și a înscris, Jota a intrat și a fost foarte aproape să înscrie. Toți au jucat extraordinar. A fost seara perfectă! Toată lumea trebuie să înțeleagă că încă suntem aici, contăm. Așa trebuie să jucăm de acum înainte”, a declarat Jurgen Klopp, după ce Liverpool a învins-o pe Manchester United, cu 7-0, potrivit The Sun.

Cred că am făcut o primă repriză decentă. A fost o greșeală de organizare chiar înainte de pauză. În repriza a doua, pur și simplu nu am fost noi. Nu am jucat la standardele noastre. Nu am jucat ca o echipă. Nu am fost profesioniști.

Sunt foarte nervos și surprins pentru că echipa asta a arătat cu totul altă atitudine în ultimele luni. În repriza a doua, cu siguranță nu am avut o atitudine de învingători. Nu am respectat planul, nu ne-am făcut treaba.

Nu am urmărit adversarii, ne-am comportat ca niște amatori. Am arătat și în trecut că ne putem reveni după un astfel de rezultat. Am făcut-o după Brentford, am făcut-o după Manchester City.

Reclamă

Cu siguranță că e o mare lovitură. E de neacceptat. Sunt foarte nervos și dezamăgit. E o trezire la realitate, trebuie să rămânem tari”, a spus Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, potrivit BBC.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și