Închide meniul

Jurgen Klopp l-a contrazis pe Pep Guardiola: „Nu ştiu în ce stare era”. Managerul lui Liverpool a pus sare pe rana rivalilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2022, 11:22

Jurgen Klopp l-a contrazis pe Pep Guardiola: „Nu ştiu în ce stare era. Managerul lui Liverpool a pus sare pe rana rivalilor

Jurgen Klopp a lăudat-o pe Manchester City înainte de finala Champions League

Jurgen Klopp şi Pep Guardiola / Profimediaimages

Jurgen Klopp l-a contrazis pe Pep Guardiola, cel care se arătase nemulţumit că tot Regatul Unit ţine cu Liverpool în lupta pentru titlul din Premier League. Managerul „cormoranilor” a avut un mesaj categoric pentru rivalul său de pe banca lui Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp nu s-a ferit şi chiar a pus sare pe rana liderului din campionatul Angliei. A amintit de eliminarea uluitoare suferită de „cetăţeni” din UEFA Champions League. City a fost învinsă in extremis de Real Madrid, în returul semifinalelor Ligii. Rodrygo a marcat în minutele 90 şi 90+1, iar Benzema a dat lovitura în prima repriză de prelungiri.

Jurgen Klopp l-a contrazis pe Pep Guardiola

Nu am idee dacă toată ţara ne susţine. Nu este sentimentul pe care îl am când mergem în alte locuri, de fapt este chiar opusul. Locuiesc la Liverpool. Aici mulţi oameni vor să câştigăm campionatul, asta e sigur. Dar chiar şi aici probabil că este doar 50% (nr.r – referire la cealaltă echipă din oraş, Everton). Nu ştiu în ce stare a fost Pep când a spus asta. Să fii eliminat din Liga Campionilor este destul de greu de acceptat. Iar apoi Liverpool a ajuns în finală. Spui ce spui„, a spus Klopp, conform BBC.

Antrenorul echipei Manchester City a avut o tiradă în direct. Pep Guardiola s-a plâns de faptul că toată lumea în Marea Britanie vrea ca rivala Liverpool să câştige titlul în Premier League, anunţă news.ro.

Toată lumea din această ţară o susţine pe Liverpool… presa şi toată lumea. Bineînţeles, pentru că Liverpool are o istorie incredibilă în competiţiile europene. Nu şi în Premier League, pentru că au câştigat un titlu în 30 de ani, dar nu este deloc o problemă„, a declarat Guardiola.

Reclamă

Totuşi, City este favorită în acst moment să câştige Premier League, având trei puncte avans în clasament, în faţa rivalei, cu câte trei jocuri rămâse de disputat din acest sezon. Manchester City mai are de jucat cu Wolverhampton şi West Ham United, ambele în deplasare, precum şi cu Aston Villa, acasă.

Liverpool va evolua întâi pe terenul celor de la Aston Villa, apoi, tot în deplasare, cu Southampton şi în final cu Wolverhampton, pe teren propriu.

Reacția lui Jurgen Klopp după Liverpool – Tottenham 1-1

Jurgen Klopp şi-a îmbărbătat jucătorii după remiza cu Tottenham, în ciuda rezultatului care le poate compromite șansele la titlul din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Managerul lui Liverpool a oferit detalii din vestiarul echipei, după remiza cu Spurs, de pe Anfield. Klopp a recunoscut că starea jucătorilor săi era cea întâlnită la o înmormântare.

În primul rând le-am spus să nu se mai comporte ca la o înmormântare. În viață se pot întâmpla lucruri mult mai rele. Dacă am fi câștigat nu ne-ar fi crescut șansele unei victorii marți la Birmingham, cu Aston Villa.

Vom merge acolo, ne vom pregăti și vom încerca. Singurul mod în care lucrurile vor fi așa cum vrem este să câștigăm. Băieții sunt foarte dezamăgiți și este normal. Aș vrea să le pot spune că City va pierde puncte. Vom vedea ce se va întâmpla!

Problema mea nu este ce va face City cu Newcastle, ci meciul de marți cu Aston Villa. Avem un punct mai mult decât acum câteva ore. Am fost conduși cu 1-0 și am egalat. Nu este exact cum am vrut, dar trebuie să trecem repede peste acest moment.

Nu-mi place acest gen de fotbal, dar asta e problema mea. Au jucători de talie mondială și respect munca lor. Este foarte dificil să joci împotriva lor. Băieții sunt mai dezamăgiți decât mine pentru că eu am trăit mai multe în fotbal”, a spus Jurgen Klopp, după Liverpool – Tottenham.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și