Închide meniul

Jurgen Klopp, reacție incredibilă înaintea derby-ului Liverpool – Manchester City: „Nu putem concura cu ei!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 octombrie 2022, 9:39

Jurgen Klopp, reacție incredibilă înaintea derby-ului Liverpool – Manchester City: „Nu putem concura cu ei!

Jurgen Klopp, uluit după Liverpool - Real Madrid 2-5

Jurgen Klopp, într-un meci pentru Liverpool / Profimedia

Jurgen Klopp a avut o declarație incredibilă înaintea derby-ului Liverpool – Manchester City, recunoscând superioritatea echipei lui Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool și Manchester City au avut rezultate diametral opuse în acest debut de stagiune. Cormoranii sunt doar pe locul 11 în Premier League, în timp ce cetățenii ocupă poziția secundă, la un punct de liderul Arsenal.

Jurgen Klopp, declarație incredibilă înainte de Liverpool – Manchester City

Klopp susține că echipa lui Pep Guardiola este imbatabilă din punct de vedere financiar. Antrenorul german crede că venirea lui Erling Haaland a dus-o pe City la următorul nivel.

„Nimeni nu poate concura cu Manchester City. Au cea mai bună echipă din lume și au cumpărat cel mai bun atacant de pe piață [Erling Haaland]. Indiferent cât a costat, l-au luat. Ce face Liverpool? Noi nu putem face asta. Nu este posibil.

Există trei cluburi în fotbalul mondial care pot face ce vor ele din punct de vedere financiar. E legal, în regulă, dar pot face ce vor ele. Trebuie să concurăm cu ei. Nu este deloc o problemă pentru mine, asta e situația”, a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă dinainte de Liverpool – Manchester City, citat de bbc.com.

Reclamă

Erling Haaland a atins o bornă incredibilă

Erling Haaland continuă să fie de neoprit şi a atins o bornă incredibilă. Starul norvegian a marcat în Manchester City – Southampton, scor 4-0, în etapa a 10-a din Premier League. Atacantul lui Pep Guardiola este cel mai în formă jucător din Europa!

Haaland a înscris în minutul 65, după o centrare perfectă a lui Joao Cancelo. A finalizat o fază la care „cetăţenii” au reuşit 21 de pase. Este cea mai înşiruire din acest sezon!

Atacantul de 22 de ani a ajuns la 15 goluri marcate după transferul în Premier League. A egalat astfel numărul de reuşite ale golgheterul de sezonul trecut al lui City, Kevin de Bruyne. Spre deosebire de Haaland, belgianul a avut nevoie de 30 de partide pentru a marca de 15 ori.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland a egalat recordul lui Kun Aguero

Mai mult decât atât, Haaland a egalat recordul fostului star al lui Manchester City, Kun Aguero. Amândoi au 7 meciuri la rând cu gol marcat în Premier League. Haaland poate intra în istorie dacă înscrie şi etapa viitoare, în derby-ul Liverpool – Manchester City. Haaland are deja 20 de goluri marcate în tricoul „cetăţenilor”, în toate competiţiile.

Sunt supărat că nu a marcat trei goluri! De asta e o petiţie să îl dea afară din Premier League!”, s-a amuzat Pep Guardiola, citat de Daily Post, după care a continuat: „Sunt aşteptări mari de la el! Lumea vrea să marcheze câte trei sau patru goluri în fiecare meci. A jucat foarte bine azi!”.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și