Închide meniul

Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2026! Anunțul momentului în Premier League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 aprilie 2022, 19:59

Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2026! Anunțul momentului în Premier League

Jurgen Klopp e antrenorul lui Liverpool din 2015

Jurgen Klopp, într-un meci pentru Liverpool / Hepta

Clubul Liverpool a anunţat prelungirea contractului antrenorului german Jurgen Klopp până în vara anului 2026. Actuala înţelegere expira în vara anului 2024, conform news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp este pe Anfield din 8 octombrie 2015 şi de atunci a făcut din Liverpool una dintre cele mai puternice echipe din lume. Sub conducerea lui, Liverpool a câştigat un trofeu al Ligii Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor, toate în 2019, şi un titlu de campioană a Angliei, în 2020.

Jurgen Klopp și-a prelungit contractul cu Liverpool

În acest an, formaţia pregătită de Jurgen Klopp este în cursă pentru o cvadruplă istorică, după ce a câştigat deja Cupa Ligii, e în finala Cupei Angliei, e aproape de ultimul act al Ligii Campionilor şi ocupă locul 2 în Premier League, la un punct de liderul Manchester City, cu cinci meciuri rămase de disputat.

În carieră, Jurgen Klopp a mai antrenat formaţiile Mainz şi Borussia Dortmund.

Anunţul prelungirii contractului său vine la o zi după ce Liverpool a învins, cu 2-0, pe teren propriu, pe Villarreal, în manşa tur a semifinalelor Ligii Campionilor. Returul va avea loc la 3 mai.

Reclamă

Klopp, emoționat după ce și-a prelungit contractul cu Liverpool

Jurgen Klopp a declarat că este „încântat, umil, binecuvântat, privilegiat şi emoţionat”.

„Când proprietarii mi-au adus la cunoştinţă posibilitatea de a reînnoi, mi-am pus întrebarea la care am meditat în mod public. Am energia şi starea emoţională necesare pentru a da din nou din mine ceea ce acest loc uimitor cere de la persoana din biroul managerului? N-am avut nevoie de prea mult timp pentru a răspunde cu adevărat. Răspunsul a fost foarte simplu… Sunt îndrăgostit şi mă simt bine aici”, a spus el, potrivit BBC.

Reclamă 4 / 0/3

Citatul lui Klopp se referă la o versiune adaptată a cântecului „I Feel Fine” al trupei The Beatles, pe care fanii lui Liverpool au început să îl cânte în sprijinul său.

„Sunt atât de multe lucruri de iubit în acest loc. Ştiam asta înainte de a veni, am ajuns să o cunosc şi mai bine după ce am ajuns şi acum o cunosc mai mult ca niciodată. Ca orice relaţie sănătoasă, trebuie să fie întotdeauna o stradă cu două sensuri, trebuie să fii potrivit unul pentru celălalt.

Sentimentul că suntem absolut potriviţi unul pentru celălalt este ceea ce m-a adus aici în primul rând şi de aceea am prelungit anterior. Există încă o prospeţime în ceea ce ne priveşte ca grupare şi acest lucru mă energizează. De când sunt aici, proprietarii noştri au fost incredibil de angajaţi şi energici în legătură cu acest club şi este clar că în acest moment se aplică la viitorul nostru, mai mult decât am ştiut vreodată.

Suntem un club care se mişcă în mod constant în direcţia corectă. Avem o idee clară despre ceea ce ne dorim, avem o idee clară despre cum încercăm să o realizăm. Aceasta este întotdeauna o poziţie excelentă de la care să porneşti„, a adăugat germanul.

Jurgen Klopp, record fantastic în UEFA Champions League

Managerul german a egalat un record fabulos: a câștigat toate cele 4 meciuri de pe teren propriu disputate de-a lungul carierei în semifinalele UEFA Champions League. Doar Marcelo Lippi și Ottmar Hitzfeld au mai reușit această performanță.

Liverpool a ajuns la 9 victorii în actualul sezon de UEFA Champions League, bifând un nou record pentru club.

La final, Jurgen Klopp s-a arătat extrem de mulțumit de jocul echipei sale. Managerul german a lăudat fazele de la cele două goluri și modul în care jucătorii lui au controlat meciul.

Reclamă

Totuși, Klopp a spus că Liverpool va aborda partida retur din Spania ca și când duelul de pe Anfield s-ar fi încheiat 0-0.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și