Închide meniul

Jurgen Klopp surprinde, înainte de Liverpool – Manchester City: „Darwin Nunez ar fi marcat mai mult dacă juca la Manchester City”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2022, 17:41

Jurgen Klopp surprinde, înainte de Liverpool – Manchester City: „Darwin Nunez ar fi marcat mai mult dacă juca la Manchester City

Jurgen Klopp, declaraţie despre Darwin Nunez, înainte de Liverpool - Manchester City

Jurgen Klopp, în timpul unui interviu/ Profimediaimages

Jurgen Klopp a oferit o declaraţie surprinzătoare, despre Darwin Nunez, înainte de Liverpool – Manchester City. Antrenorul „cormoranilor” a mărturisit că atacantul uruguayan ar fi înscris mai multe goluri în acest sezon, dacă evolua pentru „cetăţeni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool se va duela cu Manchester City, în derby-ul rundei a 11-a din Premier League. Meciul va consemna întâlnirea dintre vedetele Erling Haaland şi Darwin Nunez, transferate în această vară pe sume colosale. Partida va fi duminică, de la 18:30, în format live score, pe AS.ro.

Ce a declarat Jurgen Klopp despre Darwin Nunez, înainte de Liverpool – Machester City

Jurgen Klopp a refuzat să îl compare pe Darwin Nunez cu Erling Haaland, înainte de Liverpool – Manchester City. Managerul german susţine că echipa sa trebuie să îşi îmbunătăţească jocul, pentru a îl pune mai mult în lumină pe atacantul uruguayan.

„Dați-mi voie să vă spun un lucru. Cred că Darwin Nunez ar fi marcat ceva mai multe goluri sezonul acesta dacă ar fi jucat pentru Manchester City.

Trebuie să ne îmbunătățim jocul și să îl punem de mai multe ori în situații de gol. Sper că nu se află într-un punct în care se compară cu Erling Haaland.

Reclamă

Sper că nu se gândește la asta. Eu nu văd acest lucru. Vrem să scăpăm de situația actuală și acesta este singurul lucru care ne îngrijorează în momentul de față”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit talksport.com.

Liverpool are mare nevoie de victorie, înaintea duelului cu Manchester City. Cele două formaţii sunt despărţie în clasament de 13 puncte, „cormoranii” aflându-se pe locul 11, după 8 runde disputate.

Jurgen Klopp, declarație incredibilă înainte de Liverpool – Manchester City

Klopp susține că echipa lui Pep Guardiola este imbatabilă din punct de vedere financiar. Antrenorul german crede că venirea lui Erling Haaland a dus-o pe City la următorul nivel.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool și Manchester City au avut rezultate diametral opuse în acest debut de stagiune. Cormoranii sunt doar pe locul 11 în Premier League, în timp ce cetățenii ocupă poziția secundă, la un punct de liderul Arsenal.

„Nimeni nu poate concura cu Manchester City. Au cea mai bună echipă din lume și au cumpărat cel mai bun atacant de pe piață [Erling Haaland]. Indiferent cât a costat, l-au luat. Ce face Liverpool? Noi nu putem face asta. Nu este posibil.

Există trei cluburi în fotbalul mondial care pot face ce vor ele din punct de vedere financiar. E legal, în regulă, dar pot face ce vor ele. Trebuie să concurăm cu ei. Nu este deloc o problemă pentru mine, asta e situația”, a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă dinainte de Liverpool – Manchester City, citat de bbc.com.

Darwin Nunez, declaraţie surprinzătoare despre Jurgen Klopp

Darwin Nunez a declarat, cu zâmbetul pe buze, că nu înţelege indicaţiile transmise de Jurgen Klopp, din cauza accentului pe care îl are germanul.

„Sincer, adevărul este că nu înțeleg nimic din ce spune atunci când ține discursuri. Bineînțeles, îmi întreb colegii să văd ce a spus, dar cred că este foarte limpede în legătură cu stilul de joc.

Ne cere să facem lucruri simple, să nu ne fie frică să jucăm, să avem încredere și să punem presiune atunci când pierdem mingea. Asta ne cere întotdeauna, este foarte clar„, a declarat Darwin Nunez, citat de Mirror.

Darwin Nunez a fost transferat în vara trecută de Liverpool. Atacantul a fost adus de la Benfica, în schimbul sumei colosale de 75 de milioane de euro, care se poate ridica la 100, în funcţie de anumite bonusuri stipulate în contract.

Reclamă
Recomandări
  • Jurgen Klopp, declaraţie surprinzătoare despre Darwin Nunez
  • Ce spune antrenorul, înainte de Liverpool – Manchester City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și