Închide meniul

Kalidou Koulibaly va semna cu Chelsea! Suma uriașă plătită de fosta campioană a Europei

Alexandru Ivan Publicat: 13 iulie 2022, 18:14

Kalidou Koulibaly va semna cu Chelsea! Suma uriașă plătită de fosta campioană a Europei

Kalidou Koulibaly semnează cu Chelsea

Kalidou Koulibaly, într-un meci pentru Napoli / Profimedia

  • Kalidou Koulibaly va semna cu Chelsea
  • Suma uriașă plătită de fosta campioană a Europei

Fundașul senegalez Kalidou Koulibaly, căpitanul lui Napoli, va semna cu Chelsea. Anunțul a fost făcut de celebrul jurnalist Fabrizio Romano.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea va plăti 40 de milioane de euro + bonusuri pentru serviciile fundașului de 31 de ani. Koulibaly va încasa un salariu anual de 10 milioane de euro net.

Kalidou Koulibaly va semna cu Chelsea

Kalidou Koulibaly e primul fundaș central adus de Chelsea în această vară, după ce albaștrii i-au pierdut pe Antonio Rudiger și Andreas Christensen. Echipa antrenată de Thomas Tuchel vrea să-l transfere și pe Nathan Ake, de la Manchester City.

Reclamă

Kalidou Koulibaly a adunat 317 meciuri în tricoul lui Napoli, reușind să înscrie de 14 ori și să ofere opt pase decisive. Alături de formația napoletană a câștigat Cupa Italiei în 2020 și Supercupa Italiei în 2015.

Reclamă

35 de milioane de euro valorează Kalidou Koulibaly, potrivit transfermarkt.com. Napoli l-a transferat în 2014, de la Genk, pentru 7.75 milioane de euro.

Koulibaly a făcut parte din echipa Senegalului care a câștigat Cupa Africii în 2022 și a fost numit cel mai bun fotbalist senegalez în 2017 și în 2018.

Chelsea l-a luat și pe Raheem Sterling

Raheem Sterling, 27 ani, s-a despărţit oficial de Manchester City. Internaţionalul englez şi-a luat rămas bun de la campioana Angliei prin intermediul unei scrisori emoţionante. Acesta va semna cu Chelsea.

Reclamă 4 / 0/3

„Șapte sezoane. Unsprezece trofee majore. Amintiri pentru o viață.

Către staff-ului de antrenori care au jucat un rol masiv în evoluția mea de-a lungul anilor. Către coechipierii mei care au devenit mai mult decât cei cu care împart terenul. Către staff-ul din culise, cei din birouri și fanilor care au susținut echipa fără încetare și tuturor implicați la Manchester City, nu aș putea avea un respect mai mare.

Ce călătorie a fost. Sunt recunoscător pentru toate momentele bune și pentru cele mai puțin bune, pentru că uneori, ele au fost cele care mi-au testat puterea și mi-au permis să stau în fața voastră, ca cea mai bună versiune posibilă a mea. Am ajuns în Manchester la 20 de ani. Astăzi, plec ca un bărbat. Vă mulțumesc pentru sprijinul infinit oferit, a fost o onoare să îmbrac tricoul lui Manchester City”, a transmis Raheem Sterling.

Cotat la 70 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, Sterling a ajuns la Manchester City în 2015 de la rivala Liverpool. În aproape 7 ani, acesta a bifat 337 de meciuri pentru „cetăţeni”, reuşind să înscrie 131 de goluri şi să ofere 94 de pase decisive.

Chelsea, refuzată de Raphinha

Chelsea l-a dorit și pe brazilianul Raphinha, 25 ani, de la Leeds, care a fost transferat de Barcelona.

Catalanii au plătit 58 de milioane de euro plus bonusuri pentru serviciile lui Raphinha. În total, suma se poate ridica la 67 de milioane de euro, în funcție de performanțe.

„Am ajuns la o înţelegere cu Leeds pentru transferul lui Raphinha. Este un jucător care poate câştiga meciuri!”, a anunţat Barcelona.

Reclamă

Jucătorul a refuzat și o ofertă de la Chelsea în detrimentul catalanilor. Brazilianul și-a dorit să meargă la Barcelona încă din luna februarie. A semnat cu echipa antrenată de Xavi până în 2027.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Scandal uriaş în Al Ittihad - Al Hilal! Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie
AntenaPLAY • 12 mart., 23:39
Scandal uriaş în Al Ittihad – Al Hilal! Jucătorii celor două echipe au sărit la bătaie! Scene uluitoare în Liga Campionilor Asiei