Închide meniul

Sadio Mane pleacă de la Liverpool! Real Madrid şi Bayern se luptă pentru semnătura lui. Fabrizio Romano: „Este 100%!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 mai 2022, 17:10

Sadio Mane pleacă de la Liverpool! Real Madrid şi Bayern se luptă pentru semnătura lui. Fabrizio Romano: „Este 100%!

Sadio Mane pleacă de la Liverpool

Sadio Mane, în timpul finalei UEFA Champions League / Profimedia

Sadio Mane pleacă de la Liverpool după eşecul din finala UEFA Champions League. Superstarul vicecampioanei Angliei a făcut anunţul chiar în vestiar, după ce „cormoranii” au fost învinşi de Real Madrid, scor 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane are o cotă de piaţă de 80 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com şi mai avea contract cu Liverpool până în vara anului viitor. Superstarul din Senegal nu mai are de gând să continue pe Anfield şi este gata pentru o nouă aventură, potrivit The Guardian.

Sadio Mane pleacă de la Liverpool

Bayern Munchen şi Real Madrid sunt echipele care se luptă pentru semnătura lui Mane. Bavarezii sunt mari favoriţi şi îl pot transfera pentru aproximativ 50 de milioane de euro, după cum anunţă celebrul Fabrizio Romano. „100% va pleca„, a confirmat specialistul în transferuri!

Sadio Mane a fost unul dintre protagoniştii sezonului lui Liverpool în toate competiţiile. Acesta a cucerit două trofee în acest sezon, după ce a cucerit Cupa Angliei şi Cupa Ligii.

Reclamă

Sadio Mane a evolut în 51 de partide pentru Liverpool în actualul sezon, în toate competiţiile, marcând 23 de goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 5. În ceea ce priveşte Champions League, Mane a fost eficient în sezonul actual. Mijlocaşul a marcat 5 goluri în 12 partide, acordând şi un assist.

Sadio Mane, prima reacţie după ce a fost ofertat de Real Madrid

Sadio Mane a fost ofertat şi de Real Madrid, rivala lui Liverpool din finala Champions League. Senegalezul este văzut drept o variantă de „avarie” după refuzul primit de la Kylian Mbappe.

„Sincer, răspunsul pe care vi-l pot da este că mă simt foarte bine şi sunt concentrat 100% pe meciul de sâmbătă. Acesta este răspunsul pe care trebuie să-l dau înainte de finală. Dar reveniţi sâmbătă şi vă voi acorda cel mai bun răspuns pe care vreţi să-l auziţi. Este special. Vă voi spune tot ce vreţi să auziţi”, a spus Mane, conform theguardian.com.

Reclamă 4 / 0/3

Sadio Mane a fost unul dintre protagoniştii sezonului lui Liverpool în toate competiţiile. Acesta speră să ridice al treilea trofeu în acest sezon, după ce a cucerit Cupa Angliei şi Cupa Ligii, ambele după finale foarte disputate, terminate la lovituri de departajare, în faţa lui Chelsea.

„Acum, haideţi să câştigăm pentru că nu a timp de alte lucruri. Voi da tot posibilul să câştig pentru că este vorba de mine şi de băieţi”, a declarat Mane pentru sursa citată mai sus.

UEFA a anunţat echipa ideală a sezonului din Champions League

UEFA a anunţat echipa ideală din Champions League 2021-2022. Cu trei jucători, Real Madrid este clubul cel mai bine reprezentat după ce câştigat finala! Mohamed Salah este singurul jucător al finalistei Liverpool din primul 11 ales. Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo lipsesc.

În afară de Real Madrid, Manchester City şi Bayern Munchen sunt singurele cluburi care au mai mult de un jucător în această formaţie: Joao Cancelo şi Riyad Mahrez pentru Sky Blues, Robert Lewandowski şi Leroy Sane pentru elevii lui Julian Nagelsmann.

Liverpool este reprezentată doar de Mohamed Salah, care a marcat 8 goluri şi a oferit 3 pase decisive în 13 meciuri. Totuşi, rivalii din Premier League de la Manchester City vin cu Cancelo şi Mahrez.

Echipa Ligii Campionilor, în opinia forului european, este următoarea: Courtois (Real Madrid) – Militao (Real Madrid), Cancelo (Manchester City), Reinildo (Atletico Madrid) – Sane (Bayern Munich), Mahrez (Manchester City), Danjuma (Villarreal), Salah (Liverpool) – Haller (Ajax Amsterdam), Lewandowski (Bayern Munich), Benzema (Real Madrid).

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și