Închide meniul

Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona! Fabrizio Romano a făcut anunţul: „A acceptat imediat”

Alex Masgras Publicat: 28 august 2024, 16:34

Reclamă
Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona! Fabrizio Romano a făcut anunţul: „A acceptat imediat

Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona! Fabrizio Romano a făcut anunţul: "A acceptat imediat"

Nico Williams şi Federico Chiesa, în Spania - Italia, la EURO 2024 / Profimedia

Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona. După o vară secetoasă din punct de vedere al transferurilor, formaţia de pe Anfield a dat lovitura. Federico Chiesa a bătut palma cu conducerea clubului şi va fi noul jucător al „cormoranilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul a fost dorit vara aceasta şi de Barcelona, echipă care a negociat cu acesta. După ce au eşuat în privinţa transferului lui Nico Williams, catalanii nu au reuşit să îl convingă nici pe Chiesa.

Liverpool l-a transferat pe jucătorul care a refuzat Barcelona! Fabrizio Romano a făcut anunţul: „A acceptat imediat”

Anunţul a fost făcut de celebrul italian Fabrizio Romano, care a anunţat că cele două părţi au bătut deja palma, iar Chiesa va merge în Anglia în cursul zilei de miercuri pentru vizita medicală.

Pentru transferul lui Chiesa, Liverpool va plăti 13 milioane de euro, sumă la care se pot adăuga bonusuri. De asemenea, Chiesa s-a înţeles cu „cormoranii” pentru o perioadă de patru ani.

Reclamă
Reclamă

Fostul jucător de la Juventus a oferit şi o scurtă declaraţie înainte de plecarea spre Liverpool:

„Sunt foarte fericit, abia aştept să devin noul jucător al lui Liverpool. Eu şi familia mea suntem foarte fericiţi.

Vreau să le mulţumesc celor de la Juventus şi fanilor, ei au fost mereu speciali cu mine. Acum e timpul pentru Liverpool. Sunt foarte fericit, abia aştept”, a spus Federico Chiesa, potrivit lui Fabrizio Romano.

Reclamă

Crescut de Fiorentina, Federico Chiesa a ajuns la Juventus în 2020, sub formă de împrumut, în schimbul a 12,6 milioane de euro. În 2022, Juventus a definitivat transferul pentru alte 44,6 milioane de euro.

Liverpool s-a înțeles cu portarul refuzat de Universitatea Craiova!

Clubul FC Liverpool a anunţat marţi seară transferul lui Mamardasvili, fără să ofere alte detalii, însă mass-media britanică evaluează această tranzacţie la 30 de milioane de lire sterline (35,5 milioane euro), notează agerpres.ro.

Mamardasvili a făcut o impresie foarte bună prin evoluţiile sa la EURO 2024, unde selecţionata Georgiei a atins optimile de finală.

Giorgi Mamardasvili a fost propus la Universitatea Craiova în vara anului 2020, în timp ce acesta evolua la Lokomotiv Tibilisi. Totuși, oltenii nu au venit cu niciun răspuns, iar portarul a ajuns, în cele din urmă, la Valencia.

„L-am propus la Craiova când ei au jucat împotriva lui Lokomotiv Tbilisi, dar cei de acolo nu s-au întors cu niciun răspuns. După câteva luni, a plecat la Valencia. Dar e mai bine așa”, a spus Akaki Khubutia, care le-a făcut oltenilor propunerea, om cu multe sezoane în fotbalul românesc.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:16

Sancţiuni dure pentru jucătorii Uruguayului, după bătaia de la Copa America! Darwin Nunez, cea mai aspră pedeapsă

18:16

FC Voluntari – Dinamo LIVE TEXT (19:00). „Câinii” luptă pentru grupele Cupei României contra echipei lui Claudiu Niculescu

17:36

NEWS ALERTNana Antwi, OUT de la FCSB! Măsură drastică luată de Gigi Becali, după ce roş-albaştrii au ajuns pe penultimul loc în Liga 1

17:29

Florin Prunea, scos din sărite de declaraţiile lui Neil Lennon: „Îmi venea să sparg televizorul. Cum să spui aşa ceva?”

17:19

Dinamo, amendată drastic de Comisia de Disciplină! Câţi bani trebuie să achite şefii clubului după incidentele provocate de fani

16:57

Iryna Glibko a încetat din viaţă la 34 de ani. Anunţul a fost făcut de SCM Rm. Vâlcea: „Vei rămâne mereu în inimile noastre”

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoAdi Vasile se pregăteşte de nuntă! Cât de frumoasă este Delia, tânăra care l-a dat peste cap pe fostul antrenor al CSM-ului 3 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 4 „Nu e ce zice Rangers, e ce zic eu!” Gică Hagi, anunţ despre viitorul lui Ianis Hagi! Mesaj categoric al „Regelui” 5 Denis Alibec, prima reacție după UTA Arad – Farul 1-1! Mesaj direct despre echipa națională 6 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier
Citește și