Închide meniul

Manchester City pregăteşte încă un transfer stelar. Pep Guardiola visează la jucătorul de 100 de milioane de euro

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2022, 15:44

Manchester City pregăteşte încă un transfer stelar. Pep Guardiola visează la jucătorul de 100 de milioane de euro

Pep Guardiola a spus că Messi e cel mai bun jucător pe care l-a antrenat vreodată

Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia Images

Manchester City pregăteşte încă un transfer stelar. Campioana Angliei a început discuţiile cu Jude Bellingham şi Borussia Dortmund. Mijlocaşul în vârstă de 19 ani este sub contract până în 2025 cu clubul german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul englez a fost deja lăudat de Pep Guardiola când cele două cluburi s-au confruntat în Liga Campionilor în acest sezon. „Avea 17 ani când a sosit (la Borussia).

Manchester City pregăteşte încă un transfer stelar

Jucătorul acesta avea ceva special în ceea ce priveşte mentalitatea. Acum are 19 ani şi este deja unul dintre căpitani. Calitatea ei, toată lumea o ştie. E bun peste tot.”

Având în vedere începutul său de sezon (9 goluri în 20 de meciuri), alte echipe europene sunt interesate de el, cum ar fi Liverpool şi Real Madrid.

Ultimele detalii despre starea lui Erling Haaland

Pep Guardiola a anunţat că atacantul Erling Haaland nu este complet refăcut şi ar putea fi menajat la ultimele două meciuri dinaintea pauzei impuse de Cupa Mondială 2022 din Qatar, transmite Reuters.

Reclamă

Haaland a lipsit două meciuri din cauza accidentării la picior, înainte de a reveni ca rezervă la meciul de sâmbătă cu Fulham (2-1), în care a marcat golul victoriei din penalty în ultimele momente ale jocului.

„El nu este încă perfect. Se simte mai bine. Principalul lucru este că nu are fractură, dar ligamentul este afectat puţin, aşa că nu este în stare perfectă acum”, a declarat Guardiola înaintea meciului de miercuri cu Chelsea, din turul trei al Cupei Ligii engleze.

City joacă sâmbătă cu Brentford, ultimul meci din Premier League, înainte de pauza impusă de Cupa Mondială din Qatar (20 noiembrie – 18 decembrie).

Reclamă 4 / 0/3

Guardiola a opinat că Haaland poate juca la naţionala Norvegiei în amicalele cu Irlanda şi Finlanda de la finele lunii: „Dacă se simte bine, el va juca la naţională, pentru că e important pentru jucători. Niciodată nu am oprit jucătorii să-şi reprezinte echipa naţională”.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și