Închide meniul

Manchester United a luat decizia în cazul lui Antony, după acuzaţiile de violenţă domestică împotriva brazilianului

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2023, 17:20

Reclamă
Manchester United a luat decizia în cazul lui Antony, după acuzaţiile de violenţă domestică împotriva brazilianului

Manchester United a luat decizia în cazul lui Antony

Antony, în tricoul lui Manchester United / Profimedia

Manchester United a luat decizia în cazul lui Antony, după acuzaţiile de violenţă domestică! Brazilianul de 23 de ani nu va reveni la antrenamentele lui Erik ten Hag la începutul săptămânii viitoare, din cauza acuzaţiilor făcute de fosta sa parteneră de viaţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul de pe Old Trafford a anunţat că a luat act de aceste acuzaţii şi a decis ca jucătorul să nu revină încă la echipă.

Manchester United a luat decizia în cazul lui Antony, după acuzaţiile de violenţă domestică

Jucătorii lui Manchester United care nu au evoluat la echipele naţionale în această pauză internaţională vor reveni la antrenamentele lui Erik ten Hag luni. Cu toate acestea, Antony nu se va număra printre cei care se vor antrena la Carrington, chiar dacă nu se află la echipa naţională a Braziliei.

Brazilianul de 23 de ani a fost acuzat de Gabriela Cavallin, fosta sa parteneră de viaţă, de violenţă domestică, el fiind investigat de poliţie.

„Jucătorii care nu au evoluat în meciurile internaţionale trebuie să revină la antrenamente luni. Cu toate acestea, Antony îşi va amâna revenirea”, a anunţat Manchester United, potrivit site-ului oficial al clubului.

Reclamă

De asemenea, Antony a anunţat că va coopera cu autorităţile şi că a luat această decizie alături de conducerea clubului pentru a nu distrage atenţia coechipierilor:

„Am decis împreună cu Manchester United să iau concediu în timp ce voi aborda acuzaţiile împotriva mea. A fost o decizie luată împreună pentru a evita să îmi distrag coechipierii şi pentru a nu aduce controverse care nu îşi au rostul clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Vreau să repet faptul că sunt nevinovat şi că voi coopera cu poliţia pentru a afla adevărul. Abia aştept să revin şi să joc cât mai repede”, a anunţat şi Antony.

Manchester United a plătit 95 de milioane de euro pentru Antony

Antony a ajuns în vara anului 2022 la Manchester United, atunci când echipa de pe Old Trafford a plătit 95 de milioane de euro pentru transferul său de la Ajax.

În 48 de meciuri în tricoul lui Manchester United, Antony a marcat 8 goluri şi a oferit 3 pase de gol. În acest moment, el este cotat la 60 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Brazilianul a evoluat în toate cele patru meciuri disputate de Manchester United în acest sezon din Premier League. Ultimul meci a fost cel de pe Emirates, acolo unde Arsenal s-a impus în faţa echipei antrenate de Erik ten Hag, scor 3-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și