Închide meniul
VIDEO

Casemiro s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid! Carlo Ancelotti a izbucnit şi el în plâns

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 14:00

Casemiro s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid! Carlo Ancelotti a izbucnit şi el în plâns

Casemiro s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid

Casemiro s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid / Twitter

Casemiro (30 ani) s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid, după aproape 10 petrecuţi pe Santiago Bernabeu. Mijlocaşul a ţinut un discurs emoţionant, iar marele Carlo Ancelotti a izbucnit în plâns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casemiro s-a transferat în această perioadă de mercato la Manchester United. „Galacticii” vor primi în schimbul brazilianului suma de 72 de milioane de euro, la care se mai pot adăuga alte 13, în funcţie de anumite bonusuri de performanţă.

Casemiro s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid

„Îmi amintesc când m-a sunat prima dată Real Madrid, eram atât de entuziasmat. Când am plecat din Brazilia, știam că aș fi jucat la Castilla, eram foarte entuziasmat pentru că știam că aș fi învățat valorile acestui club. Am câștigat multe titluri, dar cel mai mare este când am venit aici să mă antrenez în fiecare zi.

Sunt sigur că într-o zi mă voi întoarce. Vreau să dau înapoi toată dragostea pe care mi-au dat-o”, a spus emoţionat Casemiro.

Reclamă

Mijlocaşul a fost adus în ianuarie 2013, de la Castilla, pe când avea doar 20 de ani. De atunci, acesta a scris istorie alături de echipa din capitala Spaniei.

Casemiro a fost transferat de Manchester United de la Real Madrid

Manchester United îşi va întări echipa cu un mijlocaş care a câştigat 18 trofee alături de Real Madrid. „Diavolii” au un început dezastruos de sezon, având două înfrângeri în primele două etape din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid a transmis un mesaj de mulţumire pentru Casemiro, prin care anunţă şi despărţirea acestuia de club.

„Real Madrid şi Manchester United au ajuns la un acord în privinţa transferului lui Carlos Henrique Casemiro.

Real Madrid îşi exprimă recunoştinţa şi afecţiunea pentru Casemiro, un jucător care este deja o legendă a clubului.

De când a venit în ianuarie 2013 de la Castilla, la vârsta de 20 de ani, Casemiro a fost unul dintre cei importanţi jucători într-una dintre cele mai de succes etape din istoria noastră. În perioada în care a apărat tricoul şi terenul echipei Real Madrid, acesta a câştigat 18 trofee: cinci Ligi ale Campionilor, trei Campionate Mondiale ale Cluburilor, trei Supercupe ale Europei, trei titluri de campion, o Cupă a Spaniei şi trei Supercupe ale Spaniei. Pe plan personal, acesta a fost numit cel mai bun jucător în Supercupa Europei desfăşurată la Helsinki, în acest an, şi a fost nominalizat la Balonul de Aur în 2022.

Un jucător exemplar, care a dat totul pentru Real Madrid. Echipa este şi va fi mereu casa lui, şi îi dorim lui şi familiei sale mult noroc în noua etapă a vieţii sale„, a fost anunţul postat de Real Madrid, pe pagina oficială.

Florentino Perez: „Casemiro este o legendă a clubului!”

Florentino Perez a oferit primele declaraţii, după transferul lui Casemiro la Manchester United. Preşedintele lui Real Madrid a mărturisit faptul că mijlocaşul brazilian este o legendă pentru campioana Spaniei.

Florentino Perez a mărturisit faptul că mijlocaşul Casemiro şi-a câştigat dreptul să alegaă ce este mai bine pentru viitorul său, după performanţele obţinute în tricoul lui Real Madrid.

Reclamă

„Casemiro este o legendă a clubului, merită să poată decide ce-și dorește pentru viitorul său. O să-i oferim toată recunoștiința noastră, pe care o merită pentru tot ce a făcut la acest club”, a declarat Florentino Perez, citat de Marca.

Totodată, preşedintele lui Real Madrid a dezvăluit, după victoria cu Celta Vigo din a doua etapă, că echipa sa se va lupta pentru trofeele importante şi în acest sezon. „Galacticii” au reuşit, în sezonul trecut, să triumfe atât în La Liga, cât şi în Champions League.

„Avem o echipă grozavă și un antrenor magnific. Avem un mare entuziasm pentru actualul sezon. Suntem obsedați de ideea de a lupta până la final alături de jucătorii care ne-au adus rezultate atât de bune anul trecut”, a mai spus Florentino Perez, citat de aceeaşi sursă.

Recomandări
  • Casemiro s-a despărţit în lacrimi de Real Madrid
  • Carlo Ancelotti a izbucnit în plâns

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și