Închide meniul

Mircea Lucescu nu are niciun dubiu şi e convins că Radu Drăguşin va face faţă la Tottenham: „Demonstrează că totul se poate!”

Viviana Moraru Publicat: 10 ianuarie 2024, 11:48

Reclamă
Mircea Lucescu nu are niciun dubiu şi e convins că Radu Drăguşin va face faţă la Tottenham: „Demonstrează că totul se poate!

Mircea Lucescu nu are niciun dubiu şi e convins că Radu Drăguşin va face faţă la Tottenham

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu nu are niciun dubiu şi s-a declarat convins de faptul că Radu Drăguşin poate face faţă la Tottenham. „Il Luce” a analizat transferul istoric al fundaşului român, şi a ajuns la concluzia că stopperul de 21 de ani a demonstrat că totul este posibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin va semna cu Tottenham, preferând un transfer în Premier League, după ce şi Bayern intrase în cursa pentru semnătura lui. Fundaşul va deveni cel mai scump jucător român din istorie, Spurs plătind în schimbul său suma de 25 de milioane de euro, plus alte cinci milioane de euro sub formă de bonusuri.

Mircea Lucescu nu are niciun dubiu şi e convins că Radu Drăguşin va face faţă la Tottenham

Mircea Lucescu a fost încântat de faptul că Radu Drăguşin a fost transferat de Tottenham, mărturisind că şi calificarea României la EURO 2024 a contat, pentru creşterea valorii fundaşului.

Antrenorul român susţine că Drăguşin trebuie să lupte pentru a rămâne titular la Spurs, fiind convins că acesta va face faţă în Premier League, date fiind calităţile sale fizice.

„După calificarea naționalei la Euro, am spus că această performanță oferă o creștere a valorii și a percepției celor din fotbalul mare despre noi. S-a întâmplat deja cu Drăgușin.

Reclamă

A contat evoluția sa la Genoa, dar mai important a fost ce a realizat cu naționala. Iată că România poate să dea un jucător de asemenea nivel! Înseamnă foarte mult, acum depinde de el să se impună. E dificil să ajungi la Tottenham, însă e și mai greu să te menții.

Drăgușin trebuie să lupte să rămână titular acolo. Are șanse să joace. A căpătat experiență în Italia și la națională. Viitorul e de partea lui. Fizicul e de partea lui. Starea de spirit e de partea lui. Crește nu doar ca joc, crește ca personalitate. Și, mai important, radiază în jurul lui starea sa de spirit foarte bună.

Radu Drăgușin demonstrează că totul se poate”, a declarat Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăgușin, cel mai scump jucător român din istorie

Radu Drăgușin devine cel mai scump jucător român din istorie după transferul la Tottenham. Fundașul în vârstă de 21 de ani urcă direct pe primul loc în TOP 10.

Suma va fi cu mult mai mare decât cea încasată de Parma pe Adi Mutu. Noul transfer pe axa Serie A – Premier League este unul de senzație. Radu Drăgușin o costă pe Tottenham nu mai puțin de 30 de milioane de euro.

Top 10 transferuri ale jucătorilor români:

1. Radu Drăgușin, transferat de Tottenham de la Genoa pentru 30 de milioane de euro (2024)

2. Adrian Mutu, transferat de Chelsea la Parma pentru 19 milioane de euro (2003)

3. Cristian Chivu, cumpărat de la Roma la Ajax în schimbul a 18 milioane de euro (2003)

4. Răzvan Marin, adus de Ajax de la Standard Liege pentru 12.5 milioane de euro (2019)

Reclamă

5. Ionuţ Radu, răscumpărat de Inter de la Genoa pentru 10.6 milioane de euro (2019)

6. Nicuşor Stanciu, transferat la Al Ahli de la Sparta Praga pentru 10 milioane de euro (2019)

7. Vlad Chiricheş, vândut de Steaua la Tottenham în schimbul a 9.5 milioane de euro (2013)

8. Alexandru Mitriţă, a plecat de la Universitatea Craiova la New York City pentru 8 milioane de euro (2019)

9. George Puşcaş, transferat de la Inter de Reading pentru 7.5 milioane de euro (2019)

10. Ciprian Marica, vândut de Şahtior Doneţk la VfB Stuttgart pentru 7 milioane de euro (2007)

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 „De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și