Închide meniul

Mohamed Salah poate semna cu Real Madrid! Liverpool i-a fixat preţul. Jurgen Klopp riscă să mai piardă un star, după plecarea lui Sadio Mane la Bayern

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2022, 11:45

Mohamed Salah poate semna cu Real Madrid! Liverpool i-a fixat preţul. Jurgen Klopp riscă să mai piardă un star, după plecarea lui Sadio Mane la Bayern

Mohamed Salah poate semna cu Real Madrid. Ce preţ de transfer i s-a fixat

Mohamed Salah, în timpul finalei Real Madrid - Liverpool / Profimediaimages

  • Mohamed Salah ar putea pleca în această vară de la Liverpool
  • Starul egiptean este dorit de Liverpool

Mohamed Salah este pe picior de plecare de la Liverpool şi poate semna cu Real Madrid. Acesta este anunţul zilei în fotbalul mondial. Jurgen Klopp riscă să rămână şi fără golgheter, la numai câteva zile după ce l-a pierdut şi pe Sadio Mane, care a semnat cu Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şefii vicecampioanei din Premier League sunt gata să îl lase pe starul egiptean să plece, în cazul unei oferte pe măsură. I-au fixat şi preţul, care este pe placul lui Real Madrid. „Galacticii” au învins-o pe Liverpool în finala UEFA Champions League şi îi pot da o nouă lovitură.

Mohamed Salah poate semna cu Real Madrid

Potrivit jurnaliştilor de la thesun.co.uk, preţul fixat de conducătorii clubului pentru Mo Salah este de 60 de milioane de lire sterline (n.r. 70 de milioane de euro). Echipa care achită această sumă îl poate transfera pe atacantul de 30 de ani, care a contribuit decisiv la câştigarea UEFA Champions League (2019) şi a ediţiei din 2020 a Premier League.

Reclamă

Salah mai are contract cu Liverpool până în vara anului viitor şi a refuzat să îşi prelungească înţelegerea. A avut cifre senzaţionale în ultimul sezon şi a fost golgheter în Premier League, cu 23 de goluri şi 14 pase decisive în 35 de partide. A fost la egalitate cu Heung-Min Son, de la Tottenham. Egipteanul a făcut senzaţie şi în Champions Legue, acolo unde şi-a trecut în cont 8 goluri şi 2 assist-uri.

Real Madrid este pe lista de transferuri a lui Real Madrid şi ar putea pleca încă din această vară. Cu o cotă de piaţă de 90 de milioane de euro, Salah nu se înţelege cu oficialii lui Liverpool asurpra salariului. Cere 400.000 de lire sterline (n.r. 465.000 de euro) pe săptămână pentru a parafa o nouă înţelegere.

Reclamă

Sadio Mane, mesaj emoționant pentru fanii lui Liverpool după transferul la Bayern

Atacantul senegalez a ajuns în Bundesliga şi le-a făcut și o promisiune suporterilor englezi care l-au transformat în idol pe Anfield.

Mane a plecat de la Liverpool după 6 ani. Starul de 30 de ani, aflat în forma carierei, a semnat cu Bayern Munchen un contract valabil pe 3 ani.

Oricine pleacă de la Liverpool, ținând cont de suporteri, cred că va avea mereu un regret, pentru că sunt cei mai buni din lume, după cum am mai spus. Știu că aveau și un cântec pentru mine, dar nu știu să îl cânt (râde). M-am simțit minunat aici.

Reclamă 4 / 0/3

Când joci pe Anfield primești o forță uriașă datorită fanilor. Bineînțeles că îmi va fi dor de voi, vă iubesc! Voi păstra casa din Liverpool și cu siguranță voi reveni. Mă voi întoarce să îi salut și să văd echipa la treabă. Voi rămâne fanul numărul 1 al lui Liverpool”, a spus Sadio Mane, la despărțirea de „cormorani”, pe contul de Twitter al clubului.

269 de meciuri, 120 de goluri și 38 de assist-uri sunt cifrele lui Sadio Mane în tricoul lui Liverpool, în cele 6 sezoane petrecute pe Anfield.

Darwin Nunez, prezentat oficial la Liverpool

Darwin Nunez (22 ani) a fost prezentat oficial la Liverpool. Gruparea de pe Anfield a organizat un o prezentare de cinci stele pentru noul star ajuns sub comanda lui Jurgen Klopp. În urma transferului, Benfica a dat un „tun” financiar de 100 de milioane de euro.

Iniţial, Liverpool a oferit 70 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat, iar finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 75 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 25 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Darwin Nunez evoluează la Benfica din 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Atacantul din Uruguay a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani