Închide meniul

Mohamed Salah și-a prelungit oficial contractul cu Liverpool! Anunțul momentului în fotbalul mondial

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2022, 18:23 / Actualizat: 1 iulie 2022, 23:44

Mohamed Salah și-a prelungit oficial contractul cu Liverpool! Anunțul momentului în fotbalul mondial

Mohamed Salah vrea să plece de la Liverpool

Mohamed Salah, în tricoul lui Liverpool / Profimedia

Mohamed Salah și-a prelungit contractul cu Liverpool. Starul egiptean va rămâne la formația de pe Anfield până în 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Mohamed Salah cu Liverpool expira la sfârșitul sezonului viitor. Jucătorul de 30 de ani putea să o părăsească gratis pe vicecampioana Angliei. Trupa lui Klopp, după lungi negocieri, a ajuns la un acord cu starul egiptean.

Mohamed Salah și-a prelungit oficial contractul cu Liverpool

Mă simt foarte bine și sunt entuziasmat că pot câștiga alte trofee cu acest club. E o zi fericită pentru toată lumea A durat ceva să prelungesc, dar acum totul s-a rezolvat și rămâne doar să ne concentrăm pe ce urmează pentru club.

Cred că în ultimii cinci sau șase ani echipa a fost pe o pantă ascendentă. Stagiunea trecută am fost aproape să câștigăm patru trofee, însă, din păcate, în ultima săptămână a sezonului am pierdut două trofee.

Cred că suntem capabili să câștigăm toate trofeele puse în joc sezonul viitor. Au venit și jucători noi. Trebuie doar să continuăm să muncim din greu, să avem o viziune bună, să fim pozitivi și să atacăm titlurile”, a spus Mo Salah, după ce și-a prelungit înțelegerea cu Liverpool.

Reclamă

Mohamed Salah, jucătorul sezonului în Premier League

Mohamed Salah a avut cifre senzaţionale în ultimul sezon şi a fost golgheter în Premier League, cu 23 de goluri şi 14 pase decisive în 35 de partide. A fost la egalitate cu Heung-Min Son, de la Tottenham. Egipteanul a făcut senzaţie şi în Champions Legue, acolo unde şi-a trecut în cont 8 goluri şi 2 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Mohamed Salah a fost desemnat jucătorul sezonului în Premier League. Egipteanul i-a învins pe Kevin De Bruyne, Sadio Mane şi Virgil Van Dijk. Cristiano Ronaldo şi Harry Kane au fost şi ei printre nominalizaţii la acest premiu.

Alături de „cormorani”, Salah a terminat pe locul secund în Premier League, la doar un punct distanţă faţă de rivalii de la Manchester City. Trupa lui Jurgen Klopp a avut un sezon fantastic. Liverpool s-a impus în Cupa Ligii şi Cupa Angliei, ambele trofee fiind câştigate după finale spectaculoase terminate la lovituri de departajare în faţa lui Chelsea.

Totodată, „cormoranii” au avut un sezon bun şi pe plan extern. Liverpool a disputat finala Ligii Campionilor, pe care au pierdut-o la limită cu Real Madrid, scor 1-0.

Pe de altă parte, Salah a avut performanţe foarte bune şi alături de naţionala Egiptului. Acesta a disputat Finala Cupei Africii în februarie, pe care a pierdut-o în faţa Senegalului condus de Sadio Mane.

Liverpool l-a pierdut pe Sadio Mane

Atacantul senegalez a ajuns în Bundesliga şi le-a făcut și o promisiune suporterilor englezi care l-au transformat în idol pe Anfield.

Mane a plecat de la Liverpool după 6 ani. Starul de 30 de ani, aflat în forma carierei, a semnat cu Bayern Munchen un contract valabil pe 3 ani.

Oricine pleacă de la Liverpool, ținând cont de suporteri, cred că va avea mereu un regret, pentru că sunt cei mai buni din lume, după cum am mai spus. Știu că aveau și un cântec pentru mine, dar nu știu să îl cânt (râde). M-am simțit minunat aici.

Reclamă

Când joci pe Anfield primești o forță uriașă datorită fanilor. Bineînțeles că îmi va fi dor de voi, vă iubesc! Voi păstra casa din Liverpool și cu siguranță voi reveni. Mă voi întoarce să îi salut și să văd echipa la treabă. Voi rămâne fanul numărul 1 al lui Liverpool”, a spus Sadio Mane, la despărțirea de „cormorani”, pe contul de Twitter al clubului.

269 de meciuri, 120 de goluri și 38 de assist-uri sunt cifrele lui Sadio Mane în tricoul lui Liverpool, în cele 6 sezoane petrecute pe Anfield.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și