Închide meniul

Moment şocant în Liverpool – Arsenal 2-2. Robertson ar fi fost lovit cu cotul în gât de arbitru!

Bogdan Stănescu Publicat: 9 aprilie 2023, 21:58

Moment şocant în Liverpool – Arsenal 2-2. Robertson ar fi fost lovit cu cotul în gât de arbitru!

Moment şocant în Liverpool - Arsenal 2-2

Momentul în care asistentul l-ar fi lovit cu cotul în gât pe Robertson / captură Orange Sport

  • Incidentul a avut loc la pauza meciului
  • Jamie Carragher a susţinut că Robertson ar fi fost lovit cu cotul de arbitru

Moment şocant în Liverpool – Arsenal 2-2. Andrew Robertson ar fi fost lovit cu cotul în gât de arbitrul asistent. Incidentul va fi investigat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Incidentul a avut loc după ce centralul partidei, Paul Tierney, a fluierat sfârşitul primei reprize. Robertson protesta, iar centralul i-a arătat cartonaşul galben. În timp ce continua protestele, arbitrul asistent Constantine Hatzidakis l-ar fi lovit cu cotul în gât pe jucătorul lui Arsenal.

Moment şocant în Liverpool – Arsenal 2-2

Înainte de a merge la vestiare jucătorii lui Arsenal l-au înconjurat pe centralul întâlnirii, Paul Tierney. Reporterul SkySport, Geoff Shreeves, a relatat că Robertson era foarte nervos în drumul spre vestiare, acuzându-l pe asistent că l-a lovit în gât cu cotul.

Reclamă

Fostul internaţional eneglez Jamie Carragher, care comenta meciul pentru SkySport, a spus, după ce a văzut imaginile, că Robertson a fost lovit cu cotul de către arbitrul asistent, informează thesun.co.uk.

Fostul star al lui Manchester United, Roy Keane, l-a catalogat însă pe Robertson ca fiind „un copil mare” şi i-a transmis să se concentreze pe modul în care se apără pe teren.

Reclamă

Ar trebui să se concentreze mai mult pe modul în care se apără. Ştiţi ce este? Acel Robertson, l-am urmărit de mai multe ori. E un copil mare. Asta e acel tip„, a declarat Roy Keane.

Liverpool – Arsenal 2-2. „Cormoranii” au revenit de la 0-2

Liverpool – Arsenal s-a încheiat 2-2, după ce Arsenal a condus cu 2-0. Jucătorii lui Arsenal au început meciul excelent şi în minutul 28 conduceau cu 2-0. Scorul a fost deschis de Martinelli, în minutul 8. Acesta a finalizat din câţiva metri după ce o minge a ajuns cu noroc la el.

În minutul 28 Gabriel Jesus majora avantajul lui Arsenal, finalizând cu capul o centrare perfectă trimisă de Martinelli.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool a întors ulterior scorul. În minutul 42 Mohamed Salah reducea din handicap, finalizând din câţiva metri.

Roberto Firmino, intrat în a doua repriză, avea să aducă egalarea în minutul 87. Atacantul brazilian a finalizat impecabil o centrare perfectă trimisă de Alexander Arnold. Fundaşul de bandă al lui Liverpool a produs o fază de efect, trimiţându-i balonul printre picioare adversarului direct înainte de a centra pentru Firmino.

Liverpool putea obţine victoria în finalul partidei

După ce a fost condusă cu 2-0 de către Arsenal, Liverpool putea chiar să câştige partida.

Salah a avut două ocazii mari în minutele 94 şi 95. O dată a reluat peste poartă, din voleu, din doar câţiva metri, iar a doua oară şutul său, care se îndrepta spre vinclu, a fost scos in-extremis de Ramsdale.

În urma acestui rezultat Arsenal a rămas pe prima poziţie în Premier League. „Tunarii” au 73 de puncte din 30 de etape, fiind urmaţi de Manchester City, cu 6 puncte mai puţin. „Cetăţenii” au însă un meci mai puţin disputat.

Acesta este primul pas greşit al lui Arsenal în ultimele 5 meciuri. În celelalte patru partide „tunarii” au obţinut victoria. Şi Manchester City, principala contracandidată a lui Arsenal la titlu în acest sezon, traversează o perioadă foarte bună. „Cetăţenii” au 5 victorii din ultimele 5 meciuri în Premier League.

Manchester City au câştigat sezonul trecut, acumulând 93 de puncte. Ocupanta locului 2, Liverpool, s-a clasat la doar un punct în spatele lui City.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute