Închide meniul
UPDATE

Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa!

Publicat: 14 aprilie 2024, 19:00

Reclamă
Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa!

Momente dramatice la meciul West Ham - Fulham!

Momentul în care George Earthy primea îngrijiri medicale de urgenţă, pe teren / captura Twitter

Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Tânărul jucător George Earthy (19 ani) s-a prăbuşit pe gazon la câteva minute după ce a fost introdus pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit clubului West Ham, George Earthy a suferit o accidentare la cap. Imaginile transmise de camerele TV au fost emoţionante. Atât jucătorii, cât şi suporterii au fost puternic marcaţi de incident.

Momente dramatice la meciul West Ham – Fulham! Un jucător al „Ciocănarilor” s-a prăbuşit pe gazon şi a fost scos cu targa!

UPDATE 19:00 Clubul West Ham a făcut un nou anunţ despre George Earthy, jucătorul care s-a prăbuşit pe gazon la meciul cu Fulham

West Ham United poate confirma că George Earthy va fi supus unei evaluări într-un spital din Londra în această seară, după incidentul în urma căruia a fost scos pe targă la meciul de astăzi din Premier League împotriva lui Fulham.

Managerul David Moyes a spus: ‘George a suferit o accidentare la cap. Este treaz și a fost dus la spital pentru o evaluare suplimentară’

Reclamă

West Ham United va oferi o actualizare suplimentară în timp util”, a anunţat West Ham, pe Twitter.

George Earthy a fost scos pe targă de pe teren în aplauzele fanilor

George Earthy a fost scos pe targă de pe teren în aplauzele fanilor, care s-au ridicat în picioare.

George Earthy a suferit o accidentare la cap şi este scos pe targă în afara terenului. Suntem cu toţii alături de tine, George”, a scris clubul West Ham pe Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

George Earthy intrase pe teren în minutul 82 al meciului, în locul lui Michail Antonio. L-a părăsit în minutul 90+1, întins pe targă, în aplauzele fanilor speriaţi. Maxwel Cornet i-a luat locul.

Finalul de meci a fost marcat de acest incident cumplit. West Ham a încheiat partida învinsă, cu scorul de 2-0, de către Fulham. Ambele goluri ale meciului au fost marcate de Andreas Pereira (minutele 9 şi 72).

West Ham e pe locul 8 în Premier League, cu 48 de puncte. Fulham e pe locul 12, cu 42 de puncte, în urma acestei victorii obţinute în deplasare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și