Închide meniul

O nouă depunctare pentru Everton, în Premier League! „Caramelele”, în pericol de retrogradare

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 18:08

Reclamă
O nouă depunctare pentru Everton, în Premier League! „Caramelele, în pericol de retrogradare

O nouă depunctare pentru Everton, în Premier League

Everton / Profimedia

A fost dictată o nouă depunctare pentru Everton, în Premier League! Vestea a venit ca o lovitură uriașă pentru „caramele”, care se luptă acum pentru salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a fost depunctată și în prima parte a sezonului, cu 6 puncte, echipa de pe „Goodison Park” a mai primit o veste proastă.

O nouă depunctare pentru Everton, în Premier League

Concret, oficialii din Premier League i-au mai luat lui Everton încă 2 puncte, din cauza încălcării regulilor privind fair-play-ul financiar din campionatul englez.

O altă echipă depunctată a fost Nottingham Forrest, care se află acum la 2 puncte în spatele „caramelelor”. Cele două cluburi se vor întâlni în etapa cu numărul 34 a sezonului de Premier League.

Pe locurile retrogradabile se află Sheffiled United, cu 16 puncte, Burnley, cu 19 puncte și Luton Town, cu 25 de puncte. Totuși, lupta este stânsă, ca în fiecare sezon, având în vedere că Luton este la egalitate cu locul 17, care duce la salvare.

Reclamă

Cum arată „nebunia” din Premier League, cu 7 etape înainte de finalul campionatului

Iată cum arată „nebunia” din Premier League, cu 7 etape înainte de finalul campionatului! Lupta la titlu din cel mai „tare” campionat al lumii a devenit una incendiară, odată cu partidele din etapa cu numărul 32.

În cadrul acesteia, Liverpool a făcut un pas greșit în cursa pentru primul loc, după ce a remizat pe Old Trafford cu Manchester United, scor 2-2. Derby-ul Angliei a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Cu doar 7 meciuri până la finalul campionatului, principalele favorite la titlu sunt Liverpool, Arsenal și Manchester City. În momentul de față, lideri sunt „tunarii”, cu 71 de puncte, în timp ce „cormoranii” lui Jurgen Klopp sunt pe 2, la egalitate de puncte, dar cu un golaveraj mai slab.

Reclamă 4 / 0/3

Poziția a 3-a este ocupată de Manchester City, care are 70 de puncte. Totuși, șanse matematice la titlu mai au și Tottenham (locul 4) și Aston Villa. Cele două formații sunt însă la 11 puncte de lider, astfel că probabilitatea ca una dintre acestea să fie campioană este redusă.

Iată cotele oferite de specialiști, pentru lupta la titlu din Premier League. Topul echipelor favorite la câștigarea campionatului:

1. Manchester City – 2.5
2. Arsenal – 2,75
3. Liverpool – 3,25
4. Tottenham – 1000
5. Aston Villa – 4500

Acest top este bazat și pe programul celor 3 principale candidate la câștigarea campionatului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și