Închide meniul

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2024, 18:16

Reclamă
O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! A ajuns la al 3-lea meci consecutiv cu gol marcat în primul minut

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric!

Profimedia

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric! Este vorba despre Brentford, care a stabilit un record uimitor, în acest start de sezon din Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brentford se obişnuieşte să înscrie rapid meciurile din Premier League. Bryan Mbeumo a marcat după 37 de secunde de joc, sâmbătă, pentru a-i oferi lui Brentford un avantaj de 1-0 împotriva lui West Ham.

O echipă din Premier League a stabilit un record istoric!

Odată cu această reușită, echipa sa a devenit prima din istoria Premier League care înscrie în minutul de deschidere în trei meciuri consecutive, relatează AP, potrivit news.ro.

Yoanne Wissa a marcat după doar 22 de secunde în înfrângerea cu 1-2 a lui Brentford pe terenul echipei Manchester City la 14 septembrie.

Mbeumo a înscris după 23 de secunde în înfrângerea cu 3-1 suferită în partida din deplasare cu Tottenham, weekendul trecut.

Reclamă
Reclamă

După duelul cu West Ham, Brentford va primi vizita celor de la Wolverhampton, în etapa cu numărul 7 a sezonului de Premier League. Duelul se va juca pe data de 5 octombrie, de la ora 17:00.

Tot sâmbătă, Cole Palmer a stabilit un record fabulos în Premier League

Cole Palmer e uriaș! Jucătorul lui Chelsea a făcut spectacol total în cadrul partidei cu Brighton, din etapa cu numărul 6 a sezonului de Premier League.

Palmer și-a înscris primul gol în minutul 21 și a restabilit egalitatea. Brighton conducea din minutul 7 al partidei, după ce Rutter a înscris, la o fază la care Caicedo a comis o greșeală în interiorul careului.

Reclamă

Palmer a reușit „dubla” 6 minute mai târziu, din lovitură de la 11 metri, iar, în minutul 31 a reușit să înscrie și al 3-lea gol.

Reușita cu numărul 4 pentru Cole Palmer a venit în minutul 41, din pasa lui Jadon Sancho. Scorul final al primei reprize a fost de 4-2, în favoarea celor de la Chelsea. Brighton a punctat pentru a 2-a oară în minutul 34, prin Baleba.

Odată cu aceste reușite, Cole Palmer a stabilit un record uluitor în Anglia. Vedeta lui Chelsea a devenit primul jucător din istoria Premier League care reușește să înscrie 4 goluri în prima repriză a unui duel.

Cole Palmer a ajuns la Chelsea în luna septembrie a anului trecut, de la Manchester City, în schimbul sumei de 47 milioane de euro. De la momentul transferului a adunat 53 de partide pentru londonezi, în care a marcat 31 de goluri.

În momentul de față, Cole Palmer este cotat la suma de 80 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-1. Tachtsidis a egalat! Clujenii ţintesc al şaselea meci fără eşec

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

19:21

Irina Begu, eliminată de la China Open! A fost învinsă de Mira Andreeva, în turul al 2-lea

18:46

Poli Iași – U Cluj 1-0! Prima înfrângere a sezonului pentru liderul Ligii 1! Săndoi continuă seria rezultatelor pozitive

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și