Închide meniul

Pep Guardiola, despre varianta Mbappe la Manchester City: „Ştiţi cu toţii unde vrea să meargă”

Alex Masgras Publicat: 19 iunie 2023, 17:39 / Actualizat: 19 iunie 2023, 18:53

Reclamă
Pep Guardiola, despre varianta Mbappe la Manchester City: „Ştiţi cu toţii unde vrea să meargă

Pep Guardiola, despre varianta Mbappe la Manchester City

Pep Guardiola, în timpul finalei Ligii Campionilor / ProfiMedia

Pep Guardiola a vorbit despre varianta Mbappe la Manchester City. Întrebat la un eveniment dacă sunt şanse ca formaţia de pe Etihad să îl aducă pe starul francez, Guardiola le-a spus reporterilor că nu se pune problema, deoarece toată lumea ştie unde vrea Mbappe să meargă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până în iunie 2024, dar atacantul de 24 de ani a anunţat deja conducerea clubului parizian că nu vrea să semneze prelungirea contractului.

Pep Guardiola, despre varianta Mbappe la Manchester City: „Ştiţi cu toţii unde vrea să meargă”

Prezent la Puma Legends Trophy, antrenorul lui Manchester City a fost întrebat despre posibilitatea ca Mbappe să ajungă la câştigătoarea triplei Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor. Antrenorul spaniol a declarat că echipa sa nu va intra în cursa pentru semnătura lui Mbappe deoarece toată lumea ştie unde vrea francezul să ajungă, făcând referire la zvonurile legate de posibilitatea ca acesta să ajungă la Real Madrid.

„Nu îl vom semna pe Mbappe, nu va ajunge la Manchester City. Ştiţi cu toţii unde vrea să meargă”, a declarat Pep Guardiola, citat de marca.com.

Guardiola a fost întrebat şi despre interesul Barcelonei pentru Gundogan, unul dintre cei mai importanţi jucători ai „cetăţenilor”, dar spaniolul a dat asigurări că City vrea să îl păstreze pe mijlocaşul de 32 de ani.

Reclamă

„Sunt conştient de interesul Barcelonei pentru Gundogan, dar suntem foarte interesaţi să îl păstrăm la club. Sper că va rămâne cu noi”, a mai spus Pep Guardiola.

Kylian Mbappe, despre viitorul său la PSG: „Am o singură opţiune în acest moment”

Aflat în cantonamentul Franţei, Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său înaintea partidelor din preliminariile EURO 2024.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până la finalul sezonului viitor şi are opţiunea de a prelungi înţelegerea cu formaţia de pe Parc des Princes. El ar fi avut timp până pe 31 iulie să anunţe ce planuri de viitor are, dar a decis să transmită conducerii clubului cu o lună şi jumătate mai devreme faptul că nu vrea să mai continue la Paris din vara anului viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid rămâne una dintre opţiunile lui Kylian Mbappe. În urmă cu un an, starul francez a fost aproape de a ajunge pe Santiago Bernabeu, dar a semnat în cele din urmă o nouă înţelegere cu PSG.

Scrisoarea lui Mbappe vine la doar câteva zile după ce Florentino Perez, preşedintele madrilenilor, a fost întrebat dacă Real îl va transfera pe atacantul francez. Perez nu a ezitat şi a declarat: „Da, dar nu în acest an”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și