Închide meniul

Oleksandr Zinchenko, prezentat oficial de Arsenal! Este al doilea jucător transferat de „tunari” de la Manchester City, după Gabriel Jesus

Dragoș Vasile Publicat: 22 iulie 2022, 21:02

Reclamă
Oleksandr Zinchenko, prezentat oficial de Arsenal! Este al doilea jucător transferat de „tunari de la Manchester City, după Gabriel Jesus

Oleksandr Zinchenko a semnat cu Arsenal

Oleksandr Zinchenko a semnat cu Arsenal / Twitter Fabrizio Romano

Oleksandr Zinchenko (25 ani) a semnat cu Arsenal. Este al doilea jucător pe care Mikel Arteta l-a transferat de la Manchester City, după Gabriel Jesus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 25 de milioane de euro, campionul din Premier League a fost adus pentru „revoluţia” pe care „tunarii” o pregătesc pe Emirates. Gabriel Jesus, Marquinhos, Matt Turner și Fabio Vieira au semnat şi ei cu londonezii.

Oleksandr Zinchenko a semnat cu Arsenal

Presa internaţională anunţă că Arsenal a plătit 35 de milioane de euro pentru fundaşul lui Manchester City. La această sumă se adaugă şi bonusuri.

„Suntem foarte fericiți că Alex ni s-a alăturat. Este un jucător pe care îl cunosc foarte bine și pe care l-am urmărit după perioada mea la Manchester City. Este un jucător de calitate care ne va da multe opțiuni și versatilitate”, a transmis Mikel Arteta, potrivit arsenal.com.

Reclamă
Reclamă

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns, după ce Manchester City a câștigat titlul în Anglia, după o revenire dramatică.

Zinchenko a luat în timpul sărbătorii de pe stadion drapelul pe care îl avea pe el, a pus trofeul pe gazon şi drapelul pe trofeu. Apoi, el a luat drapelul şi a început să plângă. Câţiva colegi au veni ca să îl încurajeze, iar toții fanii l-au aplaudat.

La Sky Sports, Zinchenko a spus că este pentru el un moment de neuitat. “Sunt atât de mândru că sunt ucrainean. Mi-ar plăcea mult să duc într-o zi acest trofeu în Ucraina, pentru toţi ucrainenii, pentru că ei merită”, a declarat fotbalistul.

Reclamă

El a menţionat că perioada scursă de la startul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina a fost cea mai grea din viaţa sa.

Oleksandr Zinchenko, dezvăluiri cutremurătoare despre atrocităţile ruşilor

Cu o lună în urmă, Oleksandr Zinchenko a făcut noi dezvăluiri cutremutoare despre războiul din Ucraina. Starul lui Manchester City spunea că soldaţii ruşi omoară câinii şi îi mănâncă.

”E oribil. Ceea ce au făcut ei este un șoc pentru întreaga lume. Lucruri groaznice, teribile. Ne-au ucis civilii, copiii noștri. Ne-au violat femeile și fetele. Au ucis câini și i-au mâncat. Nici nu pot descrie ce simt pentru ei.

Îi urăsc atât de mult pentru tot ce au făcut poporului ucrainean și Ucrainei. Și urăsc oamenii din Rusia care încearcă să-i convingă pe alții că asta este propagandă. E o rușine. Cum o pot spune? Oamenii mi-au trimis fotografii reale, fapte reale. Cadavrele morților au rămas pe pământ timp de două săptămâni. Trebuie să răspundă pentru asta.

Sunt oameni de 50-60 de ani care se uită doar la televizor și sunt mințiți de ani de zile. Am văzut cetățeni ruși întrebați dacă susțin acțiunile președintelui lor. Ei răspund: ’Da, desigur, suntem de partea lui’. Iar când sunt întrebați dacă-și vor asuma sancțiunile, ei răspund că o vor face. Cum se pot convinge astfel de oameni? Și cum poate funcționa o astfel de țară? Am văzut cifre că peste 70% dintre ruși susțin această catastrofă. Este incredibil, pur și simplu nu înțeleg”, a declarat Zinchenko, potrivit sport.ua, la jumătatea lunii aprilie.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:46 1 sept.

VideoViktor Gyokeres, de neoprit! Starul lui Sporting a înscris şi cu FC Porto şi a ajuns la 7 goluri în 4 meciuri!

0:25 1 sept.

Laurenţiu Popescu, sunat de Mircea Lucescu după ce i-a luat locul lui Horaţiu Moldovan la naţională! Mesajul superb transmis

0:14 1 sept.

„Asta contează mult!” Costel Gâlcă, reacţie fermă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Ce le-a reproşat jucătorilor lui

0:04 1 sept.

Marius Şumudică a anunţat transferuri la Rapid: „Vin 3 jucători”! „Săgeţi” către Neil Lennon: „Arătăm rău fizic”

23:55

VIDEOSporting – Porto 2-0. Campioana en-titre a obţinut o victorie mare în primul derby al sezonului şi e lider în Liga Portugal

23:52

Horaţiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa naţională! Înlocuitorul ales de Mircea Lucescu

1 VIDEOLando Norris, pole position în Marele Premiu al Italiei! Max Verstappen, pe 7! Cursa, duminică, pe Antena 1 şi AntenaPLAY (15:45) 2 Universitatea Craiova – Rapid 1-1! Derby-ul „de foc” din Bănie, decis de golurile lui Mitriţă şi Braun! Oltenii, pe primul loc 3 VIDEOOllie Bearman a câştigat cursa de sprint din etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Italiei, LIVE în AntenaPLAY 4 UPDATECiprian Marica, urmărit penal! Lovitură pentru fostul internaţional. Replica lui Marica 5 VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Italiei a fost în AntenaPLAY 6 VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6
Citește și