Închide meniul

Mikel Arteta, laude la scenă deschisă pentru Pep Guardiola: „Este cel mai bun antrenor din lume, de departe”

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 21:14

Reclamă
Mikel Arteta, laude la scenă deschisă pentru Pep Guardiola: Este cel mai bun antrenor din lume, de departe”

Mikel Arteta, laude la scenă deschisă pentru Pep Guardiola Manchester City Pep Guardiola greets Arsenal manager Mikel Arteta before the Premier League match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium, Manchester Manchester City v Arsenal, Premier League - 26 Apr 2023,Image: 772273515, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no

Mikel Arteta și Pep Guardiola / Profimedia

Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a lansat o serie de laude pentru rivalul din campionat, Pep Guardiola. Acesta a vorbit despre tehnicianul de la Manchester City la superlativ, așa cum o face ori de câte ori are ocazia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep Guardiola este „de departe” cel mai bun antrenor din lume, a spus Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, despre omologul său de pe banca lui Manchester City, înaintea derby-ului de duminică din etapa a 30-a a campionatului de fotbal al Angliei, scrie L’Equipe.

Mikel Arteta, laude la scenă deschisă pentru Pep Guardiola

„Admiraţia mea pentru el cu siguranţă nu s-a schimbat. Părerea mea este că este cel mai bun antrenor din lume, de departe, şi este unul dintre cei mai simpatici oameni pe care i-am întâlnit în fotbal. Dar rolurile noastre în acest moment sunt cele care sunt şi trebuie să ne adaptăm situaţiei. Probabil aş prefera să înving pe altcineva ca să nu am aceste sentimente, dar asta nu este o alegere. Amândoi vrem să câştigăm”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Arteta, care a fost secundul lui Guardiola la Manchester City înainte de a prelua banca tehnică a lui Arsenal, potrivit agerpres.ro.

Arteta şi-a invitat jucătorii „să se bucure de clipa prezentă”.

„Noi am făcut deja multe pentru a fi în poziţia în care ne aflăm, iar acum trebuie să ne bucurăm de clipa prezentă şi să mergem înainte”, a afirmat spaniolul.

Reclamă

„Tunarii” nu s-au mai impus de nouă ani pe terenul adversarei lor de duminică. Arsenal este acum lider în Premier League, cu 64 de puncte, câte are şi Liverpool, pe locul trei fiind Manchester City, la un punct.

„City a ridicat foarte sus ştacheta în acest campionat şi în fotbal în general, la un nivel care nu a mai fost atins până acum. Asta e frumuseţea acestui sport, asta te face mai bun, te provoacă şi trebuie să ţii pasul cu acest ritm. Asta încercăm să facem”, a spus Arteta.

Bonusuri uriașe pentru Haaland, dacă City va reuși „tripla” în acest sezon

Potrivit celor de la thesun.co.uk, Erling Haaland ar putea avea încasări de 5.6 milioane de euro numai din bonusuri, în actualul sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Mai exact, atacantul norvegian ar urma să primească un bonus de 1.1 milioane de euro, dacă, în acest sezon, Machester City va cuceri titlul în Premier League și Liga Campionilor. Bonusul e valabil pentru oricare dintre cele două trofee. La acest bonus, ar urma să se mai adauge alte 394.000 de euro, dacă „cetățenii” o vor învinge pe Manchester United în finala Cupei Angliei.

Totodată, Haaland are, în contract, mai multe bonusuri pentru performanțe individuale.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și