Închide meniul

Pep Guardiola, declaraţie fără reţineri după ce Manchester City a fost învinsă dramatic de Manchester United: „Nu mă interesează Premier League!”

Viviana Moraru Publicat: 14 ianuarie 2023, 17:59

Reclamă
Pep Guardiola, declaraţie fără reţineri după ce Manchester City a fost învinsă dramatic de Manchester United: „Nu mă interesează Premier League!

Pep Guardiola, declaraţie fără reţineri după Manchester United - Manchester City

Pep Guardiola, în timpul partidei dintre Manchester United şi Manchester City/ Profimedia

Pep Guardiola a oferit primele declaraţii, după ce Manchester City a fost învinsă dramatic de rivala Manchester United. Managerul „cetăţenilor” a mărturisit că Premier League nu este obiectivul său în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a cedat pe terenul celor de la Manchester United. Trupa lui Erik ten Hag s-a impus cu 2-1, cu două goluri marcate în patru minute, pe final de joc.

Pep Guardiola, declaraţie fără reţineri după Manchester United – Manchester City 2-1

Pep Guardiola a fost extrem de deranjat de faptul că Manchester United a egalat printr-un gol controversat. Totodată, în contextul în care Arsenal se poate distanţa la opt puncte în fruntea campionatului englez, managerul catalan a dezvăluit că nu-l interesează dacă va pierde titlul în acest an, deoarece a câştigat destule trofee în anii precedenţi.

„Rashford a fost în ofsaid, Bruno nu a fost. Rashford a intervenit, i-a derutat pe jucătorii noștri, pe portar. Asta este. Ştim unde jucăm. Este dificil pentru arbitrii pe astfel de stadioane.

Nu mă interesează de Premier League sau de Cupa Ligii Angliei, nu putem câștiga. Am câștigat destule”, a declarat Pep Guardiola, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Gol extrem de controversat în Manchester United – Manchester City

Bruno Fernandes a marcat un gol extrem de controversat în derby-ul Manchester United – Manchester City, scor 2-1, din etapa a 20-a din Premier League. Mijlocaşul portughez a înscris în minutul 78.

„Cetăţenii” lui Pep Guardiola au deschis scorul pe Old Trafford, după o oră de joc. De Bruyne l-a servit ideal pe Grealish, care l-a învins pe David de Gea.

Reclamă 4 / 0/3

Nimic nu anunţa revenirea spectaculoasă a lui United. În minutul 78, Casemiro a trimis o pasă pe culoar, dar Rashford, aflat în poziţie evidentă de ofsaid, a părut a urmări mingea. Nu a şutat el! Bruno Fernandes a apărut la finalizare şi a trimis mingea în poartă.

Tuşierul a ridicat imediat fanionul, spre supărarea fanilor lui United. „Centralul” Stuart Attwell a aşteptat informaţii din cabina VAR. A fost anunţat că golul a fost înscris regulamentar, iar reuşita a fost validată.

Pep Guardiola şi starurile lui au protestat vehement, dar nu au putut să îl convingă pe Attwell să îşi schimbe decizia sau să-l convingă să revadă faza.

Manchester City a mai primit o lovitură. Rashford a primit o centrare perfectă de la Garnacho şi a făcut 2-1. A devenit primul jucător din ultimii 15 ani care înscrie, pentru United, în 7 meciuri consecutive în toate competiţiile. Cristiano Ronaldo a fost ultimul jucător al „diavolilor” care a reuşit o astfel de performanţă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și