Închide meniul

Pep Guardiola, ”fermecat” de Erling Haaland după Manchester City – Manchester United 6-3: ”E ‘înfricoșător’! Eu nu l-am învățat nimic!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 octombrie 2022, 8:55

Pep Guardiola, ”fermecat” de Erling Haaland după Manchester City – Manchester United 6-3: ”E înfricoșător! Eu nu l-am învățat nimic!”

Pep Guardiola a dezvăluit care este secretul formei lui Erling Haaland

Erling Haaland, lăudat de Pep Guardiola / Profimediaimages

Pep Guardiola a fost ”fermecat” de Erling Haaland după Manchester City – Manchester United 6-3. Superstarul norvegian a reușit al treilea hat-trick din acest sezon și a ajuns la cota 14 în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland este de neoprit în Anglia, iar Pep Guardiola recunoaște că nu a apucat încă să îl învețe nimic pe internaționalul norvegian. Singura cerință a antrenorului a fost ca acesta să se implice mai mult în joc.

Pep Guardiola, ”fermecat” de Erling Haaland

”Ceea ce îmi place în ultima perioadă la el este că se implică mai mult în joc. La început mi-a spus că preferă să atingă mingea de cinci ori și să marcheze cinci goluri. Nu-mi place asta, vreau să atingă mingea din ce în ce mai mult. Îmi place că participă mai mult la acțiuni, dar nu uită că cel mai mare talent al lui este să bage mingea în plasă.

Ce a făcut azi, Erling a făcut în Norvegia, în Austria și în Germania, asta este realitatea. A venit și și-a dat seama ”Oh, băieții ăștia, colegii mei, aleargă ca niște animale și trebuie să o fac și eu!”.

Desigur, calitatea pe care o avem îl ajută să marcheze goluri. Dar eu nu l-am învățat nimic în acest sens. Totul este nativ, felul în care se demarcă în spatele fundașilor și ajunge în situații de a marca se datorează talentului său. Are un instinct incredibil. Cifrele sale sunt înfricoșătoare, sincer!”, a spus Pep Guardiola, citat de mancity.com.

Reclamă

Erling Haaland, prima reacție după ce a spulberat-o pe Manchester United

Erling Haaland a oferit prima reacție după ce a spulberat-o pe Manchester United, cu un hat-trick istoric. Super-atacantul lui Manchester City a fost de neoprit în meciul de pe Etihad și a marcat pe bandă rulantă. Trupa lui Pep Guardiola s-a impus cu 6-3.  

La finalul derby-ului din Manchester, norvegianul s-a arătat extrem de fericit pentru rezultat și, mai ales, pentru relația excelentă pe care o are cu colegul său, Phil Foden.

La rândul său, Phil Foden a înscris un hat-trick în poarta lui Manchester United. În plus, atacantul englez i-a oferit două pase decisive lui Erling Haaland. 

Reclamă 4 / 0/3

„Se simte tot timpul (n.r. – conexiunea dintre Erling Haaland și Phil Foden), se văd pasele pe care ni le dăm între noi, mereu vrem să mergem în ofensivă și să atacăm. Asta este ceea ce iubesc la această echipă: suntem mereu pregătiți de atac. Este extraordinar!”, a spus Erling Haaland, citat de Manchester Evening News.

Despre conexiunea magică dintre cei doi a vorbit și Foden:

„Evident, este un vis devenit realitate să joc în derby ca fan al lui City. Eu și Erling am construit o conexiune între noi, ne găsim pe teren. Este o plăcere să fac parte din această echipă. Am avut determinare încă de la începutul meciului, am fost pregătiți și ne-am finalizat ocaziile”, a declarat Phil Foden.

Erling Haaland, record incredibil în Manchester City – Manchester United 6-3

Erling Haaland a marcat un hat-trick fabulos în derby-ul Manchester City – Manchester United, din Premier League. Starul norvegian s-a dezlănțuit în duelul de pe Etihad Stadium și a ajuns la 14 goluri marcate în actualul sezon din Anglia.

Haaland a doborât un record incredibil și a intrat în istoria fotbalului englez.

Erling Haaland a marcat din nou și a completat un hat-trick spectaculos în duelul de pe Etihad Stadium. Sergio Gomez a trimis excelent în fața porții, iar starul lui Pep Guardiola a deviat imparabil în poartă.

Haaland a devenit primul jucător din istoria Premier League care face hat-trick-ul în 3 meciuri consecutive disputate pe teren propriu. Norvegianul a mai lovit în duelurile cu Crystal Palace, scor 4-2, și Nottingham Forest, scor 6-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și