Închide meniul

Pep Guardiola ştie cine îi va fi succesor pe banca lui Manchester City. Are 44 de ani şi o legătură specială cu România

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2023, 13:50

Reclamă
Pep Guardiola ştie cine îi va fi succesor pe banca lui Manchester City. Are 44 de ani şi o legătură specială cu România

Pep Guardiola ştie cine îi va fi succesor pe banca lui Manchester City. Are 44 de ani şi o legătură specială cu România

Pep Guardiola şi Roberto De Zerbi / Colaj Profimediaimages

Pep Guardiola ştie deja cine îi va fi succesor pe banca lui Manchester City. Antrenorul spaniol, care a scris istorie alături de „cetăţeni”, l-a remarcat pe Roberto de Zerbi. Chiar ar fi indicat că tehnicianul de 44 de ani îl va înlocui, în momentul în care va pleca de la campioana din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la telegraph.co.uk au detaliat astăzi, în cadrul unui articol, ce s-a întâmplat la ultimul duel dintre Guardiola şi De Zerbi. Brighton a remizat cu Manchester City, scor 1-1, iar după fluierul final a avut loc un moment special.

Pep Guardiola ştie cine îi va fi succesor pe banca lui Manchester City

Guardiola a fost surprins în timp ce vorbea cu un grup restrâns de jucători ai lui Brighton. Acesta a avut un discurs fabulos. A arătat spre De Zerbi şi a transmis: „Acesta va fi următorul antrenor al lui Manchester City!„.

Pep nu s-a oprit şi a continuat laudele la adresa lui De Zerbi şi la conferinţa de presă.

Reclamă

Să țineți minte ceea ce vă spun acum, pentru că sunt cât se poate de sigur. De Zerbi e unul dintre cei mai influenți antrenori din ultimii 20 de ani. E unic și nicio echipă nu joacă precum a lui.

Când a ajuns în Premier League mă așteptam să aibă un mare impact, însă nu credeam că și va reuși într-un timp atât de scurt. E cel mai periculos adversar întâlnit de multă vreme, e în stare să monopolizeze controlul balonului, așa cum eu nu am fost capabil pentru mult timp. Toți jucătorii sunt implicați în construcție, portarul este ca și un mijlocaș adăugat„, declarase Guardiola la finalul meciului.

Italianul De Zerbi o poate încurca pe Manchester City şi în acest weekend. Brighton are deplasare pe Etihad sâmbătă, în etapa a 9-a din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

De Zerbi are o legătură specială cu România, din momentul în care a jucat la CFR Cluj. Fostul mijlocaş ofensiv a evoluat timp de 2 sezoane şi jumătate în Gruia, între februarie 2010 şi iulie 2012. A fost unul dintre cei mai importanţi jucători din cadrul lotului feroviarilor.

Neluţu Varga şi-a dorit chiar să îl aducă la CFR şi din postura de antrenor. L-ar fi sunat după eliminarea ruşinoasă suferită cu Pyunik Erevan, în preliminariile Champions League. De Zerbi era liber de contract după despărţirea de Şahtior, dar nu a acceptat să revină în Liga 1. Decizia s-a dovedit a fi una inspirată. A fost sunat de şefii lui Brighton şi a reuşit lovitura carierei.

De Zerbi are 44 de ani, dar le-a antrenat până acum pe Darfo Boario, Foggia, Palermo, Benevento, Sassuolo, Şahtior şi Brighton. Idolul său este chiar Pep Guardiola. „Am devenit antrenor datorită lui„, spunea italianul.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și