Închide meniul

Premier League se pregăteşte să ia o decizie istorică! Fanii lui Chelsea s-au revoltat: „E scandalos”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 octombrie 2023, 11:38

Premier League se pregăteşte să ia o decizie istorică! Fanii lui Chelsea s-au revoltat: „E scandalos

Premier League se pregăteşte să ia o decizie istorică

Fanii lui Chelsea / Profimedia

Premier League se pregăteşte să ia o decizie istorică! După 28 de ani, sunt şanse foarte mari ca un meci din primul eşalon fotbalistic din Anglia să se dispute în Ajunul Crăciunului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre o partidă care face parte din etapa de Boxing Day, etapă în care marea majoritatea a meciurilor se dispută pe 26 decembrie. Ideea de a se juca pe 24 decembrie vine din partea deţinătorilor de drepturi din Anglia, dar fanii lui Chelsea sunt revoltaţi de acest lucru.

Premier League se pregăteşte să ia o decizie istorică

Ultima oară când un meci din Premier League s-a disputat în Ajunul Crăciunului a fost în 1995, atunci când Leeds United s-a impus pe teren propriu cu Manchester United, scor 3-1.

Anul acesta sunt lanse foarte mari să vedem din nou un meci din Premier League pe 24 decembrie. Potrivit dailymail.co.uk, deţinătorii de drepturi fac presiuni pentru ca un meci din etapa de Boxing Day să se dispute în Ajunul Crăciunului.

Ar fi vorba despre meciul dintre Wolverhampton şi Chelsea, iar acest lucru i-a înfuriat pe fanii celor două echipe. Cei mai deranjaţi sunt fanii londonezilor, care nu îşi doresc să fie pe drumuri într-o asemenea zi:

Reclamă

„Niciun meci din Premier League nu s-a jucat în Ajunul Crăciunului timp de 27 de ani și aceste zvonuri sunt profund îngrijorătoare. Această decizie ar fi total inacceptabilă și ar fi o palmă pentru suporterii loiali.

Într-o perioadă în care ar trebui să-i ajutăm pe suporteri să călătorească la meciurile din deplasare, este scandalos ca un alt obstacol să fie pus în calea lor”, a declarat Mark Meehan, preşedintele Chelsea Supporters’ Trust, pentru dailymail.co.uk.

Pep Guardiola ştie cine îi va fi succesor pe banca lui Manchester City

Guardiola a fost surprins în timp ce vorbea cu un grup restrâns de jucători ai lui Brighton. Acesta a avut un discurs fabulos. A arătat spre De Zerbi şi a transmis: „Acesta va fi următorul antrenor al lui Manchester City!”.

Reclamă 4 / 0/3

„Să țineți minte ceea ce vă spun acum, pentru că sunt cât se poate de sigur. De Zerbi e unul dintre cei mai influenți antrenori din ultimii 20 de ani. E unic și nicio echipă nu joacă precum a lui.

Când a ajuns în Premier League mă așteptam să aibă un mare impact, însă nu credeam că și va reuși într-un timp atât de scurt. E cel mai periculos adversar întâlnit de multă vreme, e în stare să monopolizeze controlul balonului, așa cum eu nu am fost capabil pentru mult timp. Toți jucătorii sunt implicați în construcție, portarul este ca și un mijlocaș adăugat”, declarase Guardiola la finalul meciului.

Italianul De Zerbi o poate încurca pe Manchester City şi în acest weekend. Brighton are deplasare pe Etihad sâmbătă, în etapa a 9-a din Premier League.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria Vezi toate știrile
Citește și